-
Zaušnjaci?
Dakle, Borna i tata su se danas vratili iz hitne sa ovom dijagnozom ...
Kako je sve počelo: subota ujutro - budi se dijete i govori kako ga boli vrat ... ja pogledam i imam što vidjeti - područje oko uha (samo lijevog) je poprilično otečeno ... idemo na hitnu, no do pregleda je oteklina dosta splasnula; dr kaže damu je lijevi krajnik jako upaljen i da je u principu to razlog oteklini (dobijemo antibiotik - treći od 05. 01. - vjerovali ili ne). Danas ujutro Borna kroz plač viče da ga boli uho - MM ga vodi na hitnu i nakon pretraga krvi i mokraće - zaušnjaci, dr se čudi nalazu od prethodnog dana i tvrdi da je s krajnikom sve u redu ...
totalno sam iznenađena ... dijete je u zadnjih mjesec dana bilo samo na relaciji vrtić - doktor - kuća....
Vidim da je OK, jednom je, poslije jela, rekao da ga boli, inače sve super ... štoviše, apetit mu je narastao i papa dosta više odo uobičajenog.
Zanimaju me vaša iskustva s ovom boleštinom ... i dodatno, strašno me strah za Miju - tek je napunila mjesec dana ...
Osjećam se totalno slomljeno - on bolestan, ona šmrkava ... baš se osjećam kao prava nemajka ...
-
Puno vibrica malom B za što brži oporavak...ja ti nažalost nemogu puno pomoći, jer ne znam o toj bolesti ništa konkretnije.
Htjela sam ti savjetovati da ako je išao u vrtić ovo vrijeme prije nego je obolio, da bi možda bilo dobro da obavjestiš tete u vrtiću, to je barem kod nas praksa.
klincima
A za malu bebicu pitaj pedijatra, on će ti najbolje dati savjet na šta da sad obratiš pažnju, ako ste cjepiše od toga se cijepi sa godinom dana, ako se ne varam.
-
Bili smo danas i kod naše pedijatrice ... treća dijagnoza - jest nekakav virus, no kaže da to nisu zaušnjaci jer bi ga to bolilo i ne bi jeo tako puno, štoviše da bi odbijao jesti jer baš tada boli ... što je, ne zna se ... u četvrtak moramo ponovno na kontrolu.
Malo me utješila dr kada je rekla da se malena gotovo sigurno neće razboliti (ukoliko je riječ o zaušnjacima), osobito ako ju dojim ...
Javila sam u vrtić da smo bubani i da je riječ o zaušnjacima pa su ostali malo iznenađeni ... kažu da ih nije bilo godinama i da je malo čudno što smo se mi, koji se nismo kretali okolo, prvi razbolili.
Zbilja ne znam što bih rekla na sve te dijagnoze ...
-
Moj sestra je prelezala zauske sa minimalno povisenom temp, bez bolova, igrajuci se, a ja sam prozivela ceo horror jer mi je glava bila kao kruska, imala sam najvisu temp u zivotu, nista nisam mogla da jedem od bolova.
Sve zavisi od organizma, svaki imuni sistem svoja prica...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma