Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Zaušnjaci?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Zaušnjaci?

Dakle, Borna i tata su se danas vratili iz hitne sa ovom dijagnozom ...
    Kako je sve počelo: subota ujutro - budi se dijete i govori kako ga boli vrat ... ja pogledam i imam što vidjeti - područje oko uha (samo lijevog) je poprilično otečeno ... idemo na hitnu, no do pregleda je oteklina dosta splasnula; dr kaže damu je lijevi krajnik jako upaljen i da je u principu to razlog oteklini (dobijemo antibiotik - treći od 05. 01. - vjerovali ili ne). Danas ujutro Borna kroz plač viče da ga boli uho - MM ga vodi na hitnu i nakon pretraga krvi i mokraće - zaušnjaci, dr se čudi nalazu od prethodnog dana i tvrdi da je s krajnikom sve u redu ...

totalno sam iznenađena ... dijete je u zadnjih mjesec dana bilo samo na relaciji vrtić - doktor - kuća....

Vidim da je OK, jednom je, poslije jela, rekao da ga boli, inače sve super ... štoviše, apetit mu je narastao i papa dosta više odo uobičajenog.

Zanimaju me vaša iskustva s ovom boleštinom ... i dodatno, strašno me strah za Miju - tek je napunila mjesec dana ...

Osjećam se totalno slomljeno - on bolestan, ona šmrkava ... baš se osjećam kao prava nemajka ...

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Puno vibrica malom B za što brži oporavak...ja ti nažalost nemogu puno pomoći, jer ne znam o toj bolesti ništa konkretnije.

Htjela sam ti savjetovati da ako je išao u vrtić ovo vrijeme prije nego je obolio, da bi možda bilo dobro da obavjestiš tete u vrtiću, to je barem kod nas praksa.

klincima

A za malu bebicu pitaj pedijatra, on će ti najbolje dati savjet na šta da sad obratiš pažnju, ako ste cjepiše od toga se cijepi sa godinom dana, ako se ne varam.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Bili smo danas i kod naše pedijatrice ... treća dijagnoza - jest nekakav virus, no kaže da to nisu zaušnjaci jer bi ga to bolilo i ne bi jeo tako puno, štoviše da bi odbijao jesti jer baš tada boli ... što je, ne zna se ... u četvrtak moramo ponovno na kontrolu.
    Malo me utješila dr kada je rekla da se malena gotovo sigurno neće razboliti (ukoliko je riječ o zaušnjacima), osobito ako ju dojim ...

Javila sam u vrtić da smo bubani i da je riječ o zaušnjacima pa su ostali malo iznenađeni ... kažu da ih nije bilo godinama i da je malo čudno što smo se mi, koji se nismo kretali okolo, prvi razbolili.

Zbilja ne znam što bih rekla na sve te dijagnoze ...

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moj sestra je prelezala zauske sa minimalno povisenom temp, bez bolova, igrajuci se, a ja sam prozivela ceo horror jer mi je glava bila kao kruska, imala sam najvisu temp u zivotu, nista nisam mogla da jedem od bolova.
    Sve zavisi od organizma, svaki imuni sistem svoja prica...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •