Dakle, Borna i tata su se danas vratili iz hitne sa ovom dijagnozom ...
Kako je sve počelo: subota ujutro - budi se dijete i govori kako ga boli vrat ... ja pogledam i imam što vidjeti - područje oko uha (samo lijevog) je poprilično otečeno ... idemo na hitnu, no do pregleda je oteklina dosta splasnula; dr kaže damu je lijevi krajnik jako upaljen i da je u principu to razlog oteklini (dobijemo antibiotik - treći od 05. 01. - vjerovali ili ne). Danas ujutro Borna kroz plač viče da ga boli uho - MM ga vodi na hitnu i nakon pretraga krvi i mokraće - zaušnjaci, dr se čudi nalazu od prethodnog dana i tvrdi da je s krajnikom sve u redu ...

totalno sam iznenađena ... dijete je u zadnjih mjesec dana bilo samo na relaciji vrtić - doktor - kuća....

Vidim da je OK, jednom je, poslije jela, rekao da ga boli, inače sve super ... štoviše, apetit mu je narastao i papa dosta više odo uobičajenog.

Zanimaju me vaša iskustva s ovom boleštinom ... i dodatno, strašno me strah za Miju - tek je napunila mjesec dana ...

Osjećam se totalno slomljeno - on bolestan, ona šmrkava ... baš se osjećam kao prava nemajka ...