http://img56.imageshack.us/img56/1507/dsc4210zt4.jpg


Biskvit:
5 jaja
12 dag šećera
10 dag brašna
5 dag kakaa
1 žlica mlijeka

Krema:
70 dag kestena
1,5 žlica ruma
10 dag šećera u prahu
1 slatko vrhnje (2 dl)

Glazura:
60 g čokolade
20 g maslaca

Izmutiti žumanjke sa šećerom, dodati brašno, kakao i žlicu mlijeka i sve dobro izmiksati. Nježno kuhačom dodati snijeg od bjelanjaka.

Tijesto izlijati u niski protvan (obično dođe uz pećnicu; ako ste dobili dva - uzmite manji , peći na 180oC 15-20 minuta. Pečeni biskvit ne bi trebao biti viši od 1 cm.

Za kremu istucite slatko vrhnje; miksati kesten pire sa šećerom i rumom i dodati tučeno slatko vrhnje.

Biskvit prerežite na dva jednaka dijela; na jednu polovicu rasporedite kremu i poklopite drugom polovicom.

Stavite u frižider na dva sata da se kolač stisne.

Nakon 2 sata izvadite kolač iz frižidera, rastopite čokoladu i maslac i prelijte kolač.

Dobar tek!