Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Hypnobirthing

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Hypnobirthing

curke, jel koja bila na Hypnobirthing tečaju? Isplati li se to? Gledajući filmiće na netu djeluje mi kao da se netko zeza, predobro da bi bilo istinito. Nemalo se iznenadih kad vidjeh da toga ima u Hrvatskoj ali surfajući, osim stranice u linku nisam ništa drugo našla...ima li tko ikakvu informaciju o tome ili netko opet želi zaraditi a ne napraviti ništa... :/

http://www.format-in.hr/HypnoBirthing.asp

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

samo sam citala. Mislim da ne bi probala.

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Voljela bi saznati više o tome.

Iako mi se na prvu loptu ne sviđa ideja budući da me asocira na neko polubudno-polunesvjesno stanje tijekom poroda.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gledajući HypnoBirthing® filmove o ženama koje rađaju, začudit ćete se kako su budne, svjesne i vrlo često nasmijane dok proživljavaju iskustvo nježnog i smirenog porođaja, kakvo i vi možete upoznati kad se oslobodite straha koji uzrokuje bol i napetost.

HypnoBirthing® vas uči kako da se riješite negativnog „programiranja“ o rađanju, i kako da vjerujete svom tijelu i surađujete s njim. HypnoBirthing® vas poučava umjetnost korištenja svojih prirodnih instinkta rađanja
    ja sam se ovako osjećala i bez hypnobirthinga

ali ako ce nekome pomoći da se osjeća tako kao i ja, zašto ne?

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mislim da je metoda ok ako će pomoći ženi da jednostavno može "isključiti" sve ono što može smetati pri porodu (sve one osobe koje se motaju oko nje sa svojim komentarima).
    Meni se čini da je to idealan način "zaštite" svog prostora pa makar i mentalnim tehnikama.

Čak i M. Odent spominje tu tehniku kao korisnu kod bolničkih poroda.
    E sad da li će taj tečaj stvarno osposobiti za to, to ne znam.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •