Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: mogućnost presvlačenja djece u Zagrebu!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno mogućnost presvlačenja djece u Zagrebu!

Imam rok od nekoliko sati da saznam koji su problemi mjesta za presvlačenje (i dojenje) djece u Zagrebu.

Molim vas da mi napišete što vas muči i LOKACIJE na kojima biste voljeli da se ti prostori nalaze.
    Nažalost, mogućnosti postoje samo bliže Centru.

Hvala!

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

samo za presvlacenje, npr. nama- dovoljno velika da moze imati malu kabinicu za premotavanje djeteta kad je vani niska temp. ili ruzno vrijeme; u sklopu placa (dolca)

jel trebas vani lokaciju ili unutar nekog objekta?

podojiti dijete mozes bilo gdje, ali ako nemas kolica i vani nisu bas bog zna kakvi uvjeti, nemas gdje djete premotati....

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

oznake- ako neka mjesta nude tu mogucnostm, nemaju dovoljno vidljivu i upecatljivu oznaku.

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

L. se neki dan popiškila nasred Cvjetnog trga. Pripremila sam robicu, skinula sam jaknu, umotala je u nju, skinula je, obrisala i obukla prije nego se tata vratio s palačinkama.
    Iskreno, koliko sam u zadnje vrijeme u gradu neznam postoje li uopće takva mjesta. Bilo bi dobro da postoje i da su propisno označena kako kaže Leonisa.
    Mi se zasad sve riješimo gdje nas zadesi.
    Nekad više, nekad manje spretno...

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

i bilo bi vrlo zgodno kad bi ta mjesta (ako već postoje) bila i održavana. Naravno da ne očekujem da mogu jesti s poda kabine za presvlačenje, no neka opće razina higijene mora postojati.
    U jednom shopping centru (da sad ne stvaram lošu reklamu) toliko smrdi i prljavo je da u tu sobu ne bih uvela ni psa, a kamoli dijete.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

fizicki odvojena kabina.
    takodjer jedan centar ima u sklopu wc-a neku dasku koja se spusti.
    fuj. smrdi. ne bi nikad bebu tamo unjela a kamoli spustila.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ne u sklopu trgovina ili centara.
    zasebne prostorije, potpuno neovisne

i kako bi to trebalo izgledati

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa možda kao neki mali kiosk/kabina?
    s dobro prozračnom prostorijom da ne smrduckaju odbačene pelenice i da ima par stolica gdje ćeš sjest i podojih dijete

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

dobrim nadzorom odrzavanjem higijene...zasto mi je to SF

lokacija, oko trga (bakaceva, dolac), zrinjevac, glavn kolodvor (tomislavac), botanicki vrt, maksimir, gornji grad (onaj park ispred bivseg indisa)...pretjerujem?

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    dobrim nadzorom odrzavanjem higijene...zasto mi je to SF

lokacija, oko trga (bakaceva, dolac), zrinjevac, glavn kolodvor (tomislavac), botanicki vrt, maksimir, gornji grad (onaj park ispred bivseg indisa)...pretjerujem?
    dream on
    iako odmah potpisujem za to

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma ne bi se gradio prostor
    nego u nekoj zgradim npr, osigurati desetak kvadrata za takvo što

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa evo npr. neki prizemni poslovni prostor preuređen u tu namjenu: dvije manje prostorije-jedna za presvlačenje i jedna za dojenje/hranjenje.
    s tim da bi u ovoj za presvlačenje trebalo stvarno naći neko dobro riješenje protiv smrada.
    jer i ja znam za taj shopping centar što cure pišu i to je strašno. al vjerujem da je to stoga što tamo nema ni ventilacije, ni prozora, već mala prostorija jedva dva sa dva zapečaćena kao katakomba

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja nisam vidjela gdje ima a u shopping centrima nismo nmi pokušavali ni dojiti nio presvlačiti se ok, ja sam svoje dijete sve skupa 2-3 puta povela u takve centre. kad je bilo lijepo vrijeme smo se presvukli u kolicima vani, sad nemamo gdje...

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kad sam pokušala zamisliti takvu prostoriju pale su mi napamet one drvene kućice - barake u zoo vrtu, uređene kao starinska drvena kuća, sa krevetom, stolom i stolicom unutra, prozorima, čak i vatricom u kaminu. Tako su mi super te kućice da uvijek poželim ostati malo duže unutra. Dakle, ja bih tako nešto, s prozorom, desetak kvadrata veliko, unutra dvije drvene klupe za sjesti i dojiti, koja daska za prematanje, može biti i ona što se iz zida izvuče. Umivaonik za oprati ruke. I... vatrica u kaminu.

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ove sve želje mi zvuče kao uopija....

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bubimira prvotno napisa
    pa evo npr. neki prizemni poslovni prostor preuređen u tu namjenu: dvije manje prostorije-jedna za presvlačenje i jedna za dojenje/hranjenje.
    Jest da nisam iz Zg, ali mi je ideja super jer danas sutra mogla bih doć
    Dodala bih: jedna manja za presvlačenje (ne premala, jer može se presvlačiti i više djece odjednom, i jedna veća za dojenje, obavezno sa automatom za kafu i osvježenja, jer majkama koje doje, predpostavljam neće biti mrsko da malo popričaju
    I eto ga, kavana "Kod dvije doilje"
    Apri izvini, ideja je fenomenalna, želim vam da opet uspijete!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

U SAD-u postoje obiteljski wc-i..... prostorija s umivaonikom ili dva, wc kabina prilagođena invalidima, daska za presvlačenje djeteta i ugodna fotelja za dojenje.... Prostorija je dovoljno velika da u nju stane 3-4 odraslih + još toliko djece.... Vidjela sam ih po šoping centrima, botanički vrt, zoo.... Znači postoje muški, ženski i femili wc-i.
    Objasnili su mi da je to napravljeno da bi otac mogao odvesti kćer na wc ili majka sina bez da jedno od njih mora ulaziti u "pogrešan" wc ili da ne puštaju djecu da idu sami zbog, nažalost, sve češćih napada na djecu pa su usput riješili i pitanje dojenja, presvlačenja i obitelji s invalidima.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Iskreno da vam kažem, meni je taj koncept povezanosti WC-a sa prostorom za presvlačenje i dojenje beba malo (više) gadan.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Strobery Shortcake prvotno napisa
    Iskreno da vam kažem, meni je taj koncept povezanosti WC-a sa prostorom za presvlačenje i dojenje beba malo (više) gadan.
    X

Svaka lokacija oko glavnog kolodvora i trga su jako dobre i dostupne, jedino što mislim da bi se možda trebalo paziti je da su blizu tramvajske stanice.
    Trebale bi imati nešto na što se spusti dijete i u to da se može očistiti prije korištenja
    Vodu i lavabo
    Stolicu za dojenje
    I grijanje! S.S. ima u Sarajevu sobica pored WC-a, ali je odvojena skroz za dojenje i presvlačenje u sklopu Lore na Ciglanama, ali je problem što je tamo HLADNOOOOO k'o u ledari (makar kada sam ja ušla da pregledam malo na šta to liči)
    I čisto ok je... Ništa specijalno, ali sasvim dovoljno i lijepo je čisto...

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

kanta za pelene definitivno treba da bude odvojena od prostora za dojenje!
    ja sam dozivela u Delta Cityju, velikom trznom centru, da nam dok sam dojila Izija dodje da se presvuce dvoipogodisnje dete - mnogo je smrdelo, a ja nisam neki tip kojem se sve gadi.
    Kanta je bila odmah pored stolice za dojenje, tako da smo i ostali sa smradecom da se druzimo, pa je MM zamolio cistacice da promene kesu, iako je bila samo jedna pelena. Sreca pa su htele.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

na jednom starom topicu mislim da je bucka rekla da u sklopu onog WC-a na trgu (zapravo novog WC koji je zamiejnio onaj na trgu) ima i za presvalcenje klinaca i da je OK. za dojenje bas i ne znam. za mene je to bilo svako mjesto gdje smo mogle sjesti.

printemps avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zašto samo u zg

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •