-
Osoblje foruma
urastao noktić
M.-i (14 mj.) sam rezala noktiće dok je ona lamatala nogicama (mrzi škarice) i izgleda da sam joj nožni palac previše odrezala uz rub tako da joj je sad noktić urastao u meso, crveno je, malo otečeno i očito je smeta. Ima li pomoći?
-
Pretpostavljam da će se onda i zagnojiti :/
Mojoj starijoj se to jednom desilo dok je bila sasvim mala, ali samo od sebe (imala je 20-tak dana) i doktorica joj je gnojni dio probušila sterilnom iglicom, istisnula ga i premazala antibiotikom, što smo i mi još dan/dva dana radili.
A ako se ne zagnoji onda će se vjerojatno povući samo od sebe kad ranica zacijeli.
-
Nemam iskustva za kikiće, al negdje sam tu na forumu pročitala da se ispere sa hidrogenom.
Par puta sam sebi kad mi se zacrvenilo tak istrljala s hidrogenom (sa štapićem za uši), dobro se izpjenilo i poslije mi je bilo super.
Niti se crvenilo više nit sam kaj više osjetila
-
Ovako smo mi kad se Namiku zacrvenilo u uglu nožnog palca, po preporuci patronažne, mislim da je imao 3-4 sedmice: Na vatu Rivanola i držati nekoliko minuta (ako možeš i duže). Brzo smo se toga riješili, do duše nije bio noktić već se upalila zanoktica.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma