Ja imam brzu energiju i nemam problema s "vampirima" (za sada!). Mislim da ne postoji taj koji bi nam mogao crpsti energiju ukoliko mu mi to sami ne dozvolimo...naravno, ne isključujem da na ovome svijetu živi veliki postotak povodljivih i nesamostalnih ljudi koji su jako dobra i plodna meta za vampire...u globalu mislim da ako se emocionalno ne povežemo s "vampirom" da nam ne može ništa....upravo to potvrđuje činjenica da vampirima smatramo svoje najbliže...bake, mame, tetke...one koji su nam tijekom života postavljali barijere i davili nas vrlo (ne)usmjerenom komunikacijom...moje dvije bake su savršen primjer ovoga o čemu pričam...sasvim drugačije...jedna je podložna svakakvom vjerovanju i stalno je bolesna...stalno plače, a zapravo zdrava k'o dren...ona je vrlo laka meta za "pijavice", dok je druga baka realno puno bolesnija...kraj sebe je imala coprinjicu koja joj je bacala pišaku i tamijan pred vrata...nema što joj nije radila...moja baka joj se smijala i blokirala je pozitivom energijom i nedozvoljavanjem pristupa...(na kraju je umrla coprinjica, a moja baka s 10% rada srca još uvijek živi)

Ne znam...imam neki odbojan odnos spram reikija....jer samo ulaženje u dubinu nas automatski izlaže nekim drugim ljudima i bićima koja nas u emocionalnim i telepatskim sferama tamo susreću!!! :/

Ipak, trenutno se nalazim u jednoj vrlo emocionalnoj i osobnoj borbi protiv visoke administracije i umorna sam...dajem im se previše...stalno razrađujem strategije jer mi je cilj pobjeda, pobjeda istine i pravde...cilj mi je naplata onoga što su mi pod lošim pravnim argumetom oduzeli (radi se o stipendiji)...Dakle, ja pristajem na igru jer osobno od igre nešto želim...jedino tada sam spremna dati svoj energetski udio i kompenzirati ga nečim što mi je izuzetno važno! U tim energetskim davanjima, naravno, krv nam piju vampiri...možda baš zato nikada ne želim biti na visokim pozicijama...jer tada, najčešće, prisilno birate nedopuštene modele moći koji često idu na štetu većine pa tada ta većina usmjerava svoju ljutnju, agresiju i nezadovoljstvo na vas....a vi morate biti dio njih jer ste izabrali takav posao (it sucks!!!)...zato sam možda kroz fakultet i iskusila kako je jedna racionalna distanciranost od svega, pa i od svijeta nužna za opstajanje! Iako se cijeli svijet, u svakom bolesnom trenutku "bori" za nas, za našu pažnju, za našu svijest, za našu energiju (najbolji primjer toga su suvremene boleštine i ovisnosti o elektroničkim medijima, o društvenim mrežama i drugim "iscrpljujućim" alatima za ispijanje energije) :/