-
Ja u ovo ne vjerujem u te energetske vampire, radi se po mom mišljenju o tome da li kemija između dvoje ljudi štima ili ne. Nekome pašu energične, prodorne, nametljive, divlje, neobuzdane osobe, koje melju sto na sat i stalno hoće biti u centru pažnje, i stalno su u modu JA, dok nekom drugom bi takva osoba sjela ko krvopija, čovjek bi valjda skrenuo uz njih. S druge strane nekom ide na jetru onaj drugi ekstrem, tihi, povućeni, ne vidiš i ne čuješ, ali znaju itekako kako sprovesti svoje naume na njima već specifičan način, dok nekome baš takve osobe odgovaraju.
Hiljadu puta sam u životu srela ljude od kojih sam već na prvu htjela pobjeći glavom bez obzira, i one koje su me od prve nevjerojatno privlačile, svjedno ili cure, dečki, žena na šalteru, bakica na placu, susjeda, slučajni prolaznik, dok su te iste osobe mojoj nekoj prijateljici ili mužu ostavljale dojam ili indiferentan ili skroz suprotno od mene. Bilo je i slučajeva da sam se nekad pitala kako taj i taj može uopće biti prijatelj s tim i tim, pa ta ne vidi koji je to krvopija i zlo od čovjeka, ali svaka krpa nađe zakrpu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma