Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
malo mi naziv zvuci pretjerano,sugerira da to osoba radi (zlo)namjerno...

ja sam prije 5god prekinula prijateljstvo sa curom koja me emocionalno iscrpljivala,dosta je pesimisticna i nesigurna kao osoba a ja sam dobar slusac pa sam uvijek bila dezurna za nabildavanje samopouzdanja,uvjeravanja da nije ruzna/glupa,da ce kad tad naici "onaj pravi" itd itd...imala je prevelika ocekivanja od mene a kad ih nisam ispunila mjesecima iza toga se vracala na staro i nabijala mi krivnju za nesto sto je kao bilo rijesena stvar...i kad to vise nisam mogla podnijet imali smo jedan zesci okrsaj i to je bilo to...
u samom pocetku sam se osjecala kao preporodjena,tu i tamo mi bude krivo ali ne mislim da sam pogrijesila...
Sigurno nisi pogriješila. Sebi si napravila uslugu, a vrlo vjerojatno i toj osobi - pružila si joj priliku da nađe nekog drugog s kim si "bolje paše".

Iskreno, nema nikakve razlike između ovakvih loših prijateljstava i loših ljubavnih veza. Te veze treba prekinuti na korist svih umočenih, iako u trenutku prekida možda to ne izgleda tako. Jednostavno netko treba povući crtu i prerezati veze, dajući drugim ljudima priliku da se povežu s nekim drugim, ili sa starim partnerima na bolji i uravnoteženiji način.