brrrrrrr, ja sam se naježila...emira prvotno napisa
evo boli me samo dok ovo čitam![]()
brrrrrrr, ja sam se naježila...emira prvotno napisa
evo boli me samo dok ovo čitam![]()
osjetila sam prvo zarezivanje, bilo je u trudu i malo je zapeklo... ostala 2x nisam osjetila. Da mi mm nije rekao da su me rezali iz "više puta" i da nisam čula babicu koja govori da će biti dosta i doktora koji veli da reže još, ne bi bila ni svjesna toga...
Ne znam... meni je valjda 5 babica i doktora u (pred)rađaoni reklo da ne režu ako ne moraju. Meni je babica masirala i rastezala međicu ali je doktor u jednom trenu rekao neka reže jer će sve puknuti :/
Nažalost,jedini način da ne režu je taj da napišeš da ne želiš da te režu.Inzistiraš na tome.Ponoviš doktoru nekoliko puta da preuzimaš odgovornost za posljedice.Te još u izgonu vičeš da ne želiš da režu.
Nimalo zabavno,ali efikasno.
U kadi ili na stolčiću te ne mogu rezat,jelda?![]()
Osim svih dobrih strana položaja i otvaranja,malo im je nezgodno...tj.nije im posluženo ko na pladnju(u glavi mi slika pečene purice)
Na moje pitanje da li mi treba epi, primalja mi je odgovorila "samo mrvicu". Nije me lagala. Rez sam čutila pa i u trudu :shock: ali poslije ranu od epi malo. Ne znam, možda mi jednostavno ta bol nije bila bitna. Rez je zbilja malen i lijepo zašiven. Sada kada gledam ne izgleda uopće loše![]()
Valjda ću idući porod proći bez epi![]()
O da, mogu! Mene jesu. Ali puno rjeđe to rade i vjerujem da te neće ako zaista ne moraju. Meni se babica jako trudila, masirala, izgon je trajao cijelu vječnost baš zbog toga da idemo polako, da ne tiskam prejako, da se međica rastegne... Međutim, eto, nije išlo. Recnuli su me mrvicu, zbog mene koja sam se namučila i poprilično popucala iznutra, i još više zbog toga što je beba bila malo u problemu pa da je izvuku. Rez je bio mali, dr me zašila savršeno, nakon tjedan dana više nisam ni osjećala ranu, ožiljak se i ne vidi. Da bih to drugi put svakako izbjegla, naravno da bih, ali ne mislim da su me rezali bezveze jer su se zaista dugo trudili i pokušavali da prođem bez toga. A i rekla mi je babica kasnije da je i njima lakše bez epi jer im je i nespretno i ne vide dobro u vodi nakon toga...bimba iaia prvotno napisa
U svakom slučaju, nadam se i vjerujem da ćeš to izbjeći!