Čestitam
Čestitam
Najiskrenije cestitke.
i ja čestitam iz sveg srca, jako mi je drago zbog vas![]()
wooooow, koliko cestitkiiiiii!!!
hvala drage moje rodice, moja sreca je jos veca kad vidim koliko ljudi je dijeli samnom.
nase sunce ima 10 mjeseci i pronasli smo se u pravo vrijeme, tako da nam nije potreban neki duzi period za adaptaciju, mi smo se vec uklopili i navikli jedni na druge.
sretni smo, uzivamo, mazimo se, pazimo se... u slatkoj smo frci)))
O, pa onda se vidimo negdje na PDF-u od 0-1, moja djevojčica ima 11 mjeseci. Magda,!
magda čestitam vam od srca na roditeljstvu :D
Vašem sinekui poruka da ima divnu mamu (tatu nisam upoznala ali i on je divan sigurna sam), ali to i on sam osjeća i zna. Želim vam prekrasan zajednički život.
![]()
Joj, žabac mali!!! Piši kako provodite dane, kako se snalazite u slatkim mukama... Sjećam se kad je moj bio toliki, ko da je jučer bilo, a sad je evo, već 8,5 god. star 8)
da te i ovdje ljubnem, najdraza friska majko!![]()
jedva cekam da uzivo podijelim radost s vama troma!![]()
Čestitam mgada_!!![]()
Draga magdice, evo i ovdje da poskocim :D :D :D za vas troje. Cestitam novopecenim roditeljima a malom bebacu zelim svu srecu ovog svijeta u svom novom domu sa prekrasnim roditeljima.![]()
![]()
I od mene čestitke :D :D :D . Vi ste posvojili u BiH?
Pahuljičice , jako sam tužna zbog tebe. Žao mi je jako, ali nemoj otići. . Ostani s nama.
Jedino ne mogu shvatiti, kako nikome od ovih "starih" forumašica nije stalo da ostane( a zajedno ste sve prolazile, tješile i bodrile jedna drugu), nego ispada da samo mi "nove" navijamo za nju??? Ipak mi se ćini da tu postoje "grupice" koje dijele i čuvaju tajne.
Di ste "stare" forumašice da iznesete svoja mišljenja?![]()
hvala curke, budem pisala kad uhvatim vremena, a sada odoh malo do pdf 0-1)) treba bebu hraniti
ententini, jeste, usvojili smo bebu u bih.
Evo da se samo kratko javnemo...
dobili smo jednog malog miseka koji puze ko flak i zavlaci se ko mis i u najmanju rupu... pa ga moramo za nogice hvatati i vaditi.
voli muziku, odmah :D skace i pjeva... nema nigdje mira... veseljko mali...
rijetko place...(ako ga "slusamo") spava ko veliki, najmanje dva puta po danu, a nocu od 7 uvecer do 6 ujutro, samo ga mi probudimo da ga presvucemo i damo hapu, ali odmah nastavlja... i jos nikad se nije probudio nocu da place... nema mjesta ni poze u kreveticu gdje i kako ne spava...i samo pomaze vreca za spavanje... a papa ko veliki, nista ne odbija i uvijek mu je malo)) iako ga stalno nutkam... voli kupanje i pljackanje, samo MRZI presvlacenje... eh tu nastane dernjava iz petnih zila, u toj radnji mora ucestvovati najmanje dvoje ili ganjamo se puzuci i u trku s leđa stavljamo pelenu.
...gledamo ga... jos ne mozemo vjerovati...
...dobili smo ANDJELA!!!
slične stvari i naš radi jedino što ne spava od 7 do 6 već puno kraće s buđenjima svaka 2 sata![]()
ovo nismo ocekivali, ali zaista naspavamo se posteno iako imamo bebicu.
fjora![]()
uvijek se rasplačem na ovakve priče.![]()
magda draga, čestitam vam od srca! i ja se mogu pohvaliti s našim sunčekom koje spava od 8 navečer do 4 ujutro, pol 5....ponjupa klopicu i nastavlja do 7,8 ujutro....po danu spava 3-4 puta, nakon klopice....
i da, zaboravila sam reći kako je i inače divan!!! i naravno, zauvijek moj!
![]()
magda draga cestitam od srca.
uzivajte sa svojim suncem.
uh koliko srece na ovom podforumu, neka se samo tako nastavi![]()
čestitke od srca!!!uživajte u svom malom anđelu
![]()
Magda predivno, čestitke od srca , uživajte zajedno![]()
!
Draga cestitam vam odna vasem malom andjelu , neopisivo sam sretna zbog vas :D :D
:D :D![]()
radujemo se sa vama, čestitamo!
![]()
Magda, već sam nekoliko puta s uživanjem pročitala tvoj zadnji post. Za vas i malog anđela.![]()
predivnouzivajte !!!
Magda,! A za presvlačenje, o kako te razumijem, nama ili dvije osobe (ako je u potrbušnome, onda je lakše, ali onda ju se mora hvatat u puzećem) ili teletubbiese ili telefon u ruke (to je bila velika greška jer nam je pokvarila fiksni)
.
čestitam :D :D :D :D
obožavam ovako radosne vijesti!!!![]()
![]()
e drage rode,
nije nas bilo neko vrijeme, al tu smo mi, sretni, presretni
proslavili smo 1. rodjendan :D
vrijeme zaista leti... al nema veze, mi uzivamo, ne prolazi nam tek tako))
bili smo napravili nekoliko pocetnickih gresaka oko spavanja, jela i nosanja, al sredili smo se... sad je sve ok, naravno, ako sa njegovim potrebama ne kasnimo)
dobili smo pravi poklon, zlatno dijete, zlatnog sina, zaista!
presretni smo i uzivamo u svakom trenutku.
toliko smo navikli jedni na druge da kao da smo od rodjenja zajedno. meni se iz glave totalno brise cinjenica da ga nisam ja rodila, ne da mi se uopce zamarati razmisljanjm o tome, nas je, potpuno je nas, bas takav kakav jeste, najljepsi na svijetu))) nas sin.
nasa zelja se u potpunosti ispunila. zeljeli smo dijete, cekali skoro 10 godina i docekali ga, hvala Dragom Bogu!!!
puse svima!
![]()
ina33, upravo tu tehniku presvlacenja smo pronasli, samo sa mobitelom, bila greska ili ne, lahnulo nam jeina33 prvotno napisa
, mada ga sada uspijemo zainteresirati i necim drugim, nekom igrackom... ali kada nista ne pomaze, mobitel DA
:/
puno![]()
![]()
![]()
za sretnu obitelj. Uživajte u svakom danu.
![]()
Draga magda, čula sam da ste dobili dječakaali nikako da svratim ovdje da poskočim i na forumu od veselja :D .
Čestitam vam od sveg srca na vašem malenom zlatu![]()
Ljubite ga i uživajte u prekrasnoj ulozi roditelja![]()
Još jedan trik za presvlačenje koji pali kod Ane - ne staviti je skroz u ležeći kod presvlačenja, nego glavu na jastuke, izgleda da joj je tako lakše, možda ne gubi osjećaj kontrole, ne znam... Šaljem vam!
Malo kasnim s čestitkama, ali su zato jako velike;
ČESTITAM OD!!!!!!!!!!!!!!!
i ja kasnim s čestitkama, ali za dobre želje nikad nije kasno.
čestitam vam na sineku![]()
mazite se i volite, iskoristite svaki dan i trenutak - zaslužili ste svo troje![]()
evo jos jedne sto kasni sa cestitanjem,ali vam zato cestitam od
i saljem jednu veliku
![]()
Čestitam![]()