Jel netko zna gdje trebam otići,nazvati u vezi posovih stanova.
Gledala sam na njihovoj stranici ali nikaj mi nije jasno.
Znači koji papiri mi trebaju za njih i gdje se predaju.![]()
Jel netko zna gdje trebam otići,nazvati u vezi posovih stanova.
Gledala sam na njihovoj stranici ali nikaj mi nije jasno.
Znači koji papiri mi trebaju za njih i gdje se predaju.![]()
A jeli bio natječa?.
Kod nas u Zd,je bio dva puta i mogao si predati samo dok je bio natječaj,koji je izašao na službenim stranivcama Grada.
Eto nisam ni znala da treba biti natječaj!![]()
Ja sam mislila da se predaju papiri pa kad ima negdje slobodno( u ZG) onda se prijaviš za to mjesto....
OK..idem dalje tražiti..
Hvala.![]()
![]()
Ovisi da li misliš na državne ili gradske stanove?!
Gradski, "Bandićevi" imaju čudnu listu.... svaki stan ima listu za sebe.... Privredna, Zagrebačka i još neka banka se bave posredništvom u prodaji tih stanova.... pa se javi u njihove odjele za nekretnine da saznaš da li ima još slobodnih stanova....
POS državni vodi APN www.apn.hr pa ih kontaktiraj jer je bila riječ o tome da će se neprodani stanovi, nakon što ih ponude svima sa liste, prodavati po tržišnoj cijeni.... predpostavljam da će to i dalje biti povoljnije nego kod privatnika....
Ove informacije su stare cca godinu dana pa probaj nazvati i provjeri za svaki slučaj....
Meni je strašno što su pravo za POS-ove stanove kod nas dobili neki koji imaju i kuću i auto i dobre financije, a neki, koji realno imaju pravo i stvarne potrebe, pogotovo podstanari s malom djecom, nisu.
da , slažem se s tobomIndi prvotno napisa
ali , treba imati na umu da ovo nije bila isključivo socijalna kategorija
bitno je bilo koliko si dugo stanovnik grada , obrazovanje , sudjelovanje u ratu i još toga ....
da , slažem se s tobomIndi prvotno napisa
ali , treba imati na umu da ovo nije bila isključivo socijalna kategorija
bitno je bilo koliko si dugo stanovnik grada , obrazovanje , sudjelovanje u ratu i još toga ....
evo ti broj ja danas zvala to ti je holding 2396-960 i 2396-984 i pitala za sestricnu
(= je u svrhu objašnjenja, ne shvaćati doslovno)
JA SAM ZVALA za za iznamljivanje u sopnici :D