Moj 8 mj. sin već 2 dana ima temperat. koja se kreće od 37,5 do 38,7. To mu je 3 temperatura od početka ove godine. Nalaz krvi pokazuje povišen CRP I malo povišene leukocite, te monocite...ništa značajno više od gornje granice. Nosić konstatno curi unazada mj. dana...bilo je i kašlja prije 2 tjedna . Uglavnom, doktorica je prema krvnoj slici propisala antibiotik Amoxil, jer sumnja na bakter. upalu gornjih diš. puteva. Naglašavam sumnja, jer bris nosa je tek za 2, 3 dana gotov. Pluća i grlo su b.o. Urin danas popodne. Ja sam skeptična prema uzimanju antibiotika bez da se utvrdi stvarni uzrok bolesti, a ona smatra da moram početi sa terapijom jer on ima temperaturu. Jeste li ikada bile u sličnoj situaciji? Mogla bi čekati bris nosa do četvrtaka ili odmah početi sa AMOXILOM koji je navodno širokog spektra djelovanja.

. Nalaz krvi pokazuje povišen CRP I malo povišene leukocite, te monocite...ništa značajno više od gornje granice. Nosić konstatno curi unazada mj. dana...bilo je i kašlja prije 2 tjedna . Uglavnom, doktorica je prema krvnoj slici propisala antibiotik Amoxil, jer sumnja na bakter. upalu gornjih diš. puteva. Naglašavam sumnja, jer bris nosa je tek za 2, 3 dana gotov. Pluća i grlo su b.o. Urin danas popodne. Ja sam skeptična prema uzimanju antibiotika bez da se utvrdi stvarni uzrok bolesti, a ona smatra da moram početi sa terapijom jer on ima temperaturu. Jeste li ikada bile u sličnoj situaciji? Mogla bi čekati bris nosa do četvrtaka ili odmah početi sa AMOXILOM koji je navodno širokog spektra djelovanja.
Odgovori s citatom