Mislila sam da je dojenje najlakši posao na svijetu , međutim u mom slučaju to je postalo teže nego kopati u rudniku soli!!!
Najprije nismo znali sisati jer nam u rodilištu nisu dali sisu na vrijeme, pa nam nisu pokazali kako, već tekkad smo sve napravile krivo i kad sam ja dobrano imala izranjavane bradavice. No i to je prošlo. Savladale mi tehniku (patronažn nam potvrdila) i tek kaj smo riješile jedan pojavio se drugi problem.
Moj problem je sljedeći. Moje malo zrno kad siše, siše točno pet minuta i nakon toga zaspi. Pokušavam ja nju animirati tako da joj dodirujem bradicu, malo tresem bradavicom, ali uzaalud mi trud. Ona zaspi i gotovo. Ne može ju probuditi ni top.
Čak spava i dok treba podrignuti tak da nikad nisam sigurna jel podrignula ili nije.
muči me taj podoj od pet minuta svakih sat, sat i pol jer nikad nisam sigurna koliko je ona pojela i je li se najela (mada mi svi kažu da se ne najede dobvoljno da bi ona plakala, a ona ne plače, već blaženo zaspi).
Koje tehnike vi primjenjujete da vam beba ne zaspi? Svaki savjet je dobrodošao .