-
Pulmološki pregled na Srebrnjaku - hitno
Cure,
zna li tko broj na koji se može naručiti za pregled i koliko se otprilike čeka? MOja beba ima 4 mjeseca i drugi put bronhiolitis?
-
-
Osoblje foruma
idi odmah.
možeš ih prije nazvati telefonom, stvarno su jako ljubazni.
i, ozdravite!
-
Cure, hvala na brzom odgovoru. Evo zovem, ali ne mogu dobiti vezu. Stalno je zauzeto. Valjda ću uspjeti.
Inače, zna li tko kako izgleda taj pregled kod pulmologa kad se dolazi prvi put? Što uključuje ta kompletna obrada? Doktorica namj je rekla da se spremimo da ćemo izgubiti cijeli dan, ali da ćemo sve napraviti na jednom mjestu i odmah
Inače, moja curica je u 12. mjesecu bila hospitalizirana (tj. nas dvije) u Osijeku tjedan dana, jer smo bili tamo na praznicima, pa zbog bronhiolitisa završili u bolnici ( tri dana na intenzivnoj zbog jakog gušenja). Tada nije imala ni tri mjeseca. Mjesec dana poslije stvar se izgleda ponavlja - opet smo na ventolinu, antibiotiku, a a dobila je i dvije injekcije kod dr. (Solo-Medrol). Što me čeka?
-
ne znam dal ce vam odmah raditi kompletnu obradu na hitnoj, no ako se narucite hoce, dakle vadjenje krvi, ev. neki bris nosa, pikanje po ruci na alergene , pa pregled i terapija. ne izgubim nikada cijeli dan , max sam cekala 2 i pol sata neki dan , u petak ali zato jer mi se dok promijenio. naruci se u najzadnji termin ili prvi pa neces cekat , tako se ja NARUCujem uviejk.
ida to su ti sve pedijatri a ne pulmolozi koliko znam. spec. pedijatri mozda subspecijalisti pulmo ili alergije, ali nisam vidla da to ikome pise na zigu. sad zovi iza jerdan , a naruciti se mozes i faxom ili mailom, oni ti imaju ono centr<no narucivanje, no ponavljam ako je dijete sada bolesno najbolje ti je otici popodne na hitnu njihovu.
-
sandy, moja K. je starija ali je prije otprilike godinu dana stanje bilo jako teško (ventolin sirup više nije pomagao) i otišli smo u hitnu ambulantu na Srebrnjaku (mislim da je bila nedjelja). Odmah u ponedjeljak smo zaprimljeni u dnevnu bolnicu i tada su pretrage tekle dosta brzo. Mislim da ti je najbolje otići gore u hitnu ambulantu, a ne svom "običnom" pedijatru.
-
Hvala, dobila sam termin 17. 3. Beba je sad stabilno, vidjet ćemo hoćemo li imati potrebe ići prije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma