Lijepi pozdrav svima.
Citajuci vas vjerujem da nam mozete pomoci. Nakon nekoliko tjedana skupljanja hrabrosti, danas smo bili u "našem" CZSS-u da se prijavimo za procjenu. Rekose nam "mozete nazvati u 11.mjesecu, mozda se psihologica vrati, za sada ne primamo nove zahtjeve za obradu".![]()
Nasa pitanja su da li se za "obradu" moramo javiti iskljucivo u CZSS kojem pripadamo i da li mozemo poslati molbe, iako nas nema tko "obraditi"?
:?

Odgovori s citatom
  Ja bih na vašem mjestu odmah poslala molbu, jer za "slanje" se ne treba naručivati, a oni vas moraju u roku mjesec-dva pozvati na obradu. Možda je dotična mislila na to da su sad godišnji odmori?

. Sad se bojim da sam ovima u Samoboru natovarila probleme na vrat, a to mi uopće nije bila namjera 
 . Nadam se da mi neće zamjeriti  8)

vas nestrpljivo čeka! Kako znam?

), pa ćemo se još malo strpiti. 
  ) . Rekla je da, nakon našeg objašnjavanja, zna gdje se nalazi kuća i da nam možda neće doći u posjetu. Rekli smo joj detaljan raspored prostorija i kompletno opisali unutrašnje uređenje.
, sve u svemu mislimo da je bilo dobro i nadamo se da ćemo uskoro slaviti "Potvrdu" da smo podobni posvojitelji

.

. No, mislim da je u razgovoru uspio uvjeriti psihologicu da je on ustvari jedna vesela, optimistična osoba.