-
-
:D (i jos puno puno srecnih smajlica ) ,dragi mama i tata neka vam je sa srecom ,uzivajte u sreci koja vam je stigla a maloj princezi lep i srecan zivot u novoj porodici.
Javi nam obavezno kako je proslo upoznavanje
)))
-
Jao superrrrrrrrrr.
Cestitam, mogu misliti kako ste sretni.
Zelim vam puno puno uzivanja i lijepih trenutaka.
i naravno...puno snage za prevladati one manje lijepe :namig
-
Prekrasno
-
prekrasno, čestitke sretnoj obitelji!
-
Prekrasno :D *1000000
Čestitam!!!!!!!!
Kao što je Zorica rekla, obavezno javi kad upoznaš malu srećicu, a koliko dugo ste čekali OVAJ poziv ?
-
Hvala vam puno na čestitkama, ne mogu još uvijek vjerovati, a čekali smo u stvari iznenađujuće kratko. Prošle godine u rujnu smo predali molbu za obradu za posvojenje i sve dovršili do veljače ove godine. Onda smo pokušali s IVFom pa smo molbe u Centre za socijalnu skrb slali tek u kolovozu. I eto, pozvali nas prošli tjedan na razgovor, rekli kako će se javiti i danas nazovu :D
-
sonya prekrasna vijest
-
-
Prekrasno i predivno i prelijepo i sve pre- i naj-!!!!
Najiskrenije cestitke! :D
-
Prekrasno. Sva sam se naježila. A možda vam se sad desi i bebica
, zna se to desiti i kad izgleda da nema nikakvog izgleda.
-
Super!!!
Čestitam i puno sreće novoj obitelji!!! :D
-
Čitam već par puta danas, i svaki put se rastopim... :D
-
prekrasna vijest i ostaje samo da pozelim puno srece vasoj prosirenoj obitelji!!!
volite se, pazite i mazite.... i uzivaaajteeeee!!!! :D
-
-
Ajme koliko sreće na ovom topicu. Predivno, predivno! Samo što ne plačem. Mama i tata čestitam od srca :D Jedva čekam da čujemo izvještaj o sretnoj princezici.
-
Cestitam vam od srca
Eto nama koji cekamo nade a vama ispunjenje sna.
Presretna sam zbog vas, daj Boze vise ovakvih topica.
-
Prekrasno, puno ljubavi i sreće vam želim!
-
Čestitke mami i tati, a maloj princezi želim svu sreću svijeta
-
:D Prelijepe vijesti!!!!!!
-
:D
PREKRASNO!!!!!!
ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Javi se što prije s novim detaljima. Željno ih iščekujem!!
-
Najljepše čestitke novim roditeljima!!!
Vaša priča nam je svim inspiracija...
-
Osoblje foruma
-
Bili smo je danas vidjeti! Preslatku, radoznalu, ali opreznu, malo prehlađenu...srce mi se stislo, samo sam je htjela zagrliti, ali poštivali smo red i pravila i teta ju je držala malo na krilu, a onda je pružila ručice prema meni i još mi se nasmiješila, onako slatko, bezubo, i ja sam bila osvojena.
I igrali smo se i smijala se i nosila sam je, mm ju je zadirkivao i nasmijavao, a onda je došlo vrijeme za njenu klopu i odmor...
Sad jedva čekam sutra da je vidimo opet i da riješimo sve te papire što prije i da je dovedemo doma gdje mm ubrzano mjeri, pomiče krevete i slaže raspored i vadi boju jer se spremamo pofarbati stan već neko vrijeme, a sad....zateklo nas nespremne
Cure držim vam fige svima da i vas ovako iznenade
-
Jooj, joooj, predivno, predivno :D
Viiiiiiiiiii~~~~~~~~~brrrrrrr da što prije riješite sve te papire i da malo sunce dovedete kući.
-
-
:raznježeni smajli sa suzom u oku:
-
Ma predivno, baš mi je drago zbog vas! :D Uživajte u svojoj srećici.
-
placem od srece.
Ovo je predivno za citati.
Puno zdravlja, veselja , radosti vam zelim u zivotu!
-
-
Oči su mi pune suza!
Redovito se javljaj s novim informacijama.
Pusa za melenu!!
-
Sonya, totalno si me dirnula. Samo što ne plačem. Jako sam sretna zbog vas ali i zbog malog zlata kojemu treba sva ljubav ovoga svijeta, a vi ćete joj baš to dati.
-
Predivno!!!
-
uspjela si me rasplakati, hvala bogu nema nikog u uredu.
ovo je stvarno lijepo
-
-
[quote="sonya"]Bili smo je danas vidjeti! Preslatku, radoznalu, ali opreznu, malo prehlađenu...srce mi se stislo, samo sam je htjela zagrliti, ali poštivali smo red i pravila i teta ju je držala malo na krilu, a onda je pružila ručice prema meni i još mi se nasmiješila, onako slatko, bezubo, i ja sam bila osvojena.
I igrali smo se i smijala se i nosila sam je, quote]
I meni se srce stislo dok citam , svu srecu ovog sveta vam zelim i da svoju srecu sto pre dovedete kuci
Obavezno nam se javljaj jedva cekam nove izvestaje!
-
-
I meni su oči pune suza. Jedva čekam da odvedete Vašu malu curicu kući i da joj pokažete koliko puno ljubavi imate za nju.
-
Predivno,nemam riječi...želim vam da što prije budete svi zajedno
-
-
-
Prekrasno, doista ćete imati divan Božić :D
-
Osoblje foruma
Za odgoj će druge, iskusnije mame. Za sva tekuća pitanja (prehrana, oprema, zubići, jede-ne jede, spava-ne spava i sl.) najbolji ti je ovaj forum. Za posvojenje općenito toplo preporučam na Amazonu "Raising adopted children" Louis Melina. Pazi, američka je pa ima i nekih njihovih "običaja", ali je jako korisna.
Nama je također jako koristan tečaj za posvojitelje koji je upravo u tijeku, ali vjerujem da će se oformiti i buduće grupe (vidi topic: škola za posvojitelje, pa kontaktiraj gđu Vlastu Grgec).
Ako ti bilo što treba ili imaš nedoumica, pitaj ili pošalji PM.
Uh, kako sam uzbuđena, najradije bih napisala priručnik sa svim detaljima koji su se nama događali, na što treba pripaziti, što tek nakon nekog vremena shvatiš a nitko te nije upozorio...predaju ti to djetešce bez uputa za upotrebu, onako kao paketić
. Znam da i novorođena beba stigne bez uputstava, ali ipak ovo je malo drugačije!
-
:D ( i jos hiljadu raznezenih smajlica )
-
Draga Sonya,
koja divna priča...koja potvrđuje da se trud ipak isplati
Želim vam od sveg srca sretan Božić, ali mislim da će s malom curicom svaki dan imati "okus" blagdana...
Uživajte u
-
-
Jako mi je drago zbog vas.
Stvarno vam se osmjehnulo..sreća ili već netko drugi...
Uživajte u danima koji dolaze...
-
Ne sjećam se kad sam zadnji puta plakala od sreće kao sad, ovo me baš dirnulo.
Krasne vijesti! Čestitam!
-
Evo se jevljam prvi put (mada često zalutam na ove stranice) zbog slijedećih razloga:
1) da čestitam novopečenim roditeljima. Djelatnici nadležnog Centra napravili su odličan izbor. :D
2) da preporučim knjigu Penelope Leach "Vaše dijete" u izdanju Algoritma. Nama ju je preporučila psihologinja našeg Centra kao klasik u području odgoja djece
3) da poželim što više ovakvih vijesti kojima se hrani optimizam nas koji čekamo
I na kraju, drago mi je čuti da vas ima još koje plačete na ovakve postove (već sam se počela brinuti da postajem preosjetljiva na ovu temu).
-
Joj, Sonya, tako sam se raznježila čitajući. Presretna sam zbog vas i zbog malog anđelka koji je pronašao svoju obitelj!!!! Držim fige i za sve ostale na ovom pdf, da se ubrza sva ta administracija i da bude što više ovako sretnih ljudi!!!
Aka me preduhitrila, i ja sam htjela preporučiti Penelope Leach, super je knjiga i definitvino klasik u tom području. Super je i knjiga Vaše kompetentno dijete.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma