Hvala na vibrama, definitivno su pomogle :D

Na početku razgovora smo malo bili ukočeni, ali smo se kasnije opustili i razgovor je tekao dosta glatko.
"Teta" je bila ok, ljubazna i čak smo je uspjeli nekoliko puta nasmijati .
Ispisala je četiri stranice sa našim osnovnim podacima i o obiteljskim odnosima. Nije ništa komentirala samo je rekla da vidi da smo osobe koje razmišljaju pozitivno.

Stekla sam dojam da dobro rade svoj posao, tj. kad jednom krene, ide ko po špagici .
Naime, jučer su bili u prolazu i željeli su doći k nama (bez najave), ali nisu mogli pronaći kuću. Istina, nemamo fasadu, i do sada nismo imali vremena i novaca potpuno srediti okućnicu, ali ona je mislila da je to kuća u kojoj nitko ne živi. Ovo će biti dobar poticaj MM-u da nešto konkretnije poduzmemo i po pitanju sređivanja okućnice (moja nagovaranja i objašnjavanja nisu upalila ) . Rekla je da, nakon našeg objašnjavanja, zna gdje se nalazi kuća i da nam možda neće doći u posjetu. Rekli smo joj detaljan raspored prostorija i kompletno opisali unutrašnje uređenje.
A odmah nam je uručila i poziv za psihološko testiranje, 28.11.05. u 16:30 .

Eto drage moje , sve u svemu mislimo da je bilo dobro i nadamo se da ćemo uskoro slaviti "Potvrdu" da smo podobni posvojitelji