-
Osoblje foruma
Otočanka, a što je sa Zaprešićem, nisu vas tamo testirali?
Nadam se da će ta birokracija uskoro nestat' u nekoj administrativnoj elementarnoj nepogodi ...
Vaš mali
vas nestrpljivo čeka! Kako znam?
U životu sam se ulogirala na dva foruma. Nedavno sam pogledala datum logina na Rodi - 27.4.2004.
A. je došla u naš dom 27.4.2005.
Na jedan drugi forum, u potrazi za informacijama, ulogirala sam se onog dana kad smo se odlučili za posvajanje. Neki dan pogledam datum:točno dan kad se A.rodila.
Nakon posvojenja, pitali smo ljude iz tima zašto su se među gomilom molbi baš za nas odlučili. Kaže nam (jako simpa) gospođa:
"Vi ste nazvali onog jutra kad smo konačno izabrali nekoliko molbi. Vaša je bila u igri, ali na koncu nije ušla među odabrane. I onda vi nazovete. Inače nam telefoni neprestano zvone, ali vi ste bili JEDINI koji ste nazvali tog dana i tog trenutka. I ja sam rekla kolegama - to je Znak! Vjerujem u znakove, treba ih samo prepoznati, još me nikada nisu prevarili! Poslije smo ih u vašim biografijama našli još nekoliko...vi ih možete nazvati Sudbina, Slučajnost, Bog...ja vjerujem da je ovo zadnje. "
Netko ili Nešto posloži naše životne priče baš onako kako treba, prvo misliš MA, ZAŠTO?, a onda vidiš da postoji - ZATO.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma