-
HITNO MOLIMO POMOĆ
Drage moje,
molim iskusne majke i članice udruge Roda da mi u što kraćem roku probaju pomoći, odgovoriti.
Također molimo za konkretne odgovore, a ne razna dopisivanja.
Majka sam 18mj djeteta kojeg sam uspješno uz sve moguće probleme dojila do 13mj, a svejedno neznam odovor na slijedeće.
Šogorica je prije 9 dana rodila blizankinje (inače ima također uspješno dojenoga sina kod kuće).
U Ri rodilištu dali su joj da djecu doji, međutim djeca su značajno padala na težini (cca sa 2.600 na 2.200). Naravno počeli su im davati dohranu svaka tri sata. Ona je bebe stavljala na prsa, ali bebe su samo spavale.
Iz razloga što se je bojala za svoju djecu (jer su puno izgubile na kilaži) i dalje je davala u bolnici nadohranu.
Puštena je kući jučer (8 dan) sa kilažom djece cca 2.350.
I dalje daje dohranu svaka tri sata kako joj je rečeno od strane pedijatra.
Iako bebice koji puta ne mogu popiti ni bočicu ona se je trudila stavlajti ih na prsa...bezuspješno. Htjela bi probati dojiti, ALI se boji da je prekasno i da nebi bilo dovoljno za bebe.
Probale smo sa izdajalicom, jer bebe ne žele baš vući i mlijeko ide jako slabo i u malim količinama.
U svoj ludnici u bolnici i uz naše iskusne sestre ona se nije izdajala, jer je bila naravno dovoljno opterećena strahom i ostalim.
Pitamo se dali je kasno da se mlijeko navuče nazad i kako to napraviti?
Napominjem da smo trenutno u fazi kada bi htjele da se izdaja kako bi vidjela količinu izdojenog tj. pojedenog mlijeka, jer naravno NESMIJE DOZVOLITI da opet padnu na težini tj. da riskira.
Znamo da će preživjeti i od dohrane, ali mi je žao da kada već stavrno ima volju da doji da joj to i ne uspije, uostalom znamo svi koje je mlijeko za naše bebe najbolje MAMINOOOOO.
Hvala vam puno unaprijed...
molim hitne savijete jer i sami vidite po tekstu da je već 9 dan...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma