Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: adaptirano mlijeko POMOĆ

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno adaptirano mlijeko POMOĆ

Danas ujutro sam pisala već na stranici za probleme s dojenjem i još uvijek se borimo i borit ćemo se...ALI do tada...

Dali netko zna (a vjerujem da zna) dali je dovoljna količina za bebe od 2.300kg i 9 dana da jedu svaka tri sata po cca 30-40 ml?????????? -

Naime te bebice su jako padale na težini, sada su kući i mama je malo prestrašena da je to premalo???

Koliko su vaše bebice jele prve dane?
    Molim za odgovore majki koje su imale manju djecu...

Hvala, hvala, hvala

PS. Ako sam na krivoj stanici foruma, molim da me prebacite gdje spada i da se ne ljutite... ))))

apricot editirala ime proizvođača

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

pravac do pedijatra (ili ga nazvati na telefon)
    to je najbolje mjesto za takvu informaciju

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

sandra, imaš pp.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

podsjeća me na naš slučaj (slična težina, 8 dan, izgubila na težini) i mislim da je premalo. svakako do pedijatra (mi smo svojevremeno nakon što nas je liječnik pregledao, bili završili na neonatologiji i morali se dohranjivati preko sonde - ništa strašno, al nije smjela više gubiti na težini, što ne bi popila/podojila išlo je kroz nos). bitno je znati da je bila mirna i neplačljiva, stoga sam kao neiskusna majka mislila da je zadovoljna i da je sve ok. a u tim danima sve je to tako krhko, tako da ne treba zanemariti odlazak pedijatru.

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

lovro je bio miran, nije plakao, spavao, sisao bi po 5min max i zaspao... nekad i više od 4-5h!!!
    neiskusna, isto sam mislila da je ok ali mi vrag nije dao mira... kako god, bio je bolestan. takod da za sve sumnje u toj najranijoj dobi- pedijatru.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

moj maleni je imao 2 300 gr kad je dosao kuci, on je jeo po 50-60ml ali isto otidji pedijatru ako imas bilo kakvih sumnji.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Obavezno provjeriti s pedijatrom. Naš slučaj: moj maleni je jeo jako male količine (u usporedbi s drugim bebama i s onim tablicama na kutiji hrane),ali je jeo često. Svaka 2 sata.
    Inače neko okvirno mjerilo (koje mi je rekao pedijatar) je 150 ml mlijeka po kg na dan. Znači, ako je beba 2300 g, neki prosjek je 150 ml x 2,3 , to je 345 ml mlijeka na dan. Meni se je uvijek činilo da moj maleni papa premalo (to mi se i danas čini kad ima 20 mjeseci), ali svakako konzultirati pedijatra.

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

uuuu. po toj računici moj posisa cca litru i pol na dan! ajme šta sam ja takva muzilica????!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •