dani39![]()
![]()
Meni nije uopce problem do 10dpt....sto je danaskiara prvotno napisa
![]()
E tu krenu napadaji panike i nervoze i najradije ne bi vadila betu do nikad da jos bar maklo budem trudnica![]()
cure, ja isto padam u napast da danas bubnem testić. 11 dan od et mi je, zadnja štoperica mi bila u prošlu srijedu. brine me da slučajno ne bi bio lažno poz. a beta mi tek u subotu, grozno je ovo čekanje. nervozna sam, imam grčeve ne znam kud bi sa sobom. da ga bubnem danas il da ne znam kak izdržim bar do sutra?
nakon 5 dana izađe choragonmimi3 prvotno napisa
mimi3...ah ti testovi...mene su uvijek izludjeli...jer ako neće biti plus, 11-ti dan se još možeš nadati i onda se dan za danom nadaš i još više izluđuješ...Ja ću ovaj puta probati samo betu raditi. Ranije sam sa testovima krenula već 9-ti dan jer se nekim curama i tada vidio + ako je bio. Ali ne preporučam!
hvala cure, al evo napast pobijedila. poslala sam muža po test. pa kak bude. sve je bolje od ove neizvjesnosti,a ja nestrpljiva. ak vidim plus nadat ću se poz beti, ak je minus tješit ću se da stigne još biti plus. sve do subote...pala mi u vodu priča da test radim tek u petak. javim ishod.
![]()
intim plus pokazao blijedi plus! :D . joj umrijet ćemo ja i mm od sreće. e sad tko će dočekat betu? napravit ćemo još jedan u petak. ovo mi je sigurno peto pi pi danas, pa ni ne može bit tamniji, jel tako?
mimi, pa to je super :D :D :D
Ja samoj sebi obecala da vise nikad u zivotu necu kupiti te testove u apotekama....meni uvijek uvaljaju negativan![]()
Ja betu vadim u petak popodne, 12 dpt....pa cemo vidjeti.
Do tad ce MM poluditi sa mnom, ali navikao je vec bogec![]()
tikica69, ajde nadam se da ćeš nam sutra javit lijepu vijest. ja se veseim al sve nekako suzdra je lažano do bete, jer moguće je džno poz, svjesna m toga. al lijepo je vidjeti plusić...![]()
nadam se da se može skužit šta piše![]()
meni je 8dpt i već ne znam kaj da mislim. danas sam došla do zaključka da nisam trudna i da lažem samu sebe. više ne znam kaj da mislim :/ jer mislim da je nemoguće imati takve grčeve od trudnoće i to svaki dan? a još k tome od jučer imama i pritisak u desnom jajniku kad hodam. ne znam da li da mirujem ili ne. ništ više ne znam. sutra idem svojoj ginićki po još utrića pa ću nju pitati kaj da radim. :?
mislim da sam već malo pukla 8)
kiara....imamo iste simptome![]()
Vrlo cesto mislim da nam je to samo u glavi....no ipak me boli da ga hebes![]()
ma baš tak!!! i ja si mislim da je sve u glavi,ali ovi bolovi su stvarni!!!tikica_69 prvotno napisa
![]()
još ajde da su samo lagani grčevi,ali zna bolit za poludit!!! pa ko je tu lud?! :?
tikice,morat ćemo mi što prije piškiti da riješimo te ludosti![]()
kiara, meni sutra 12 dpt, pa cu se popodne prosvijetliti jednim vadjenjem krvi![]()
tikice,za ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~veeeeeeliku trocifrenu betu :D![]()
![]()
tikice prosvijetli i nas s jednom veeeeeeeeeelikom ß
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mimi3 :D :D :D :D :D :D :D
svima drugima za + i pozitivne bete![]()
:D :D :D
cure i ja sutra radim betu ,drži me nervoza i grčeve koje imama ne uljevaju mi previše nade
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vaše bete![]()
tikice, lambi~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra, za lijepe trocifrene bete.![]()
![]()
tikice69,Lambi navijam sutra za vas. da bete budu ogromne!
ja se eto ne dam nagovorit na betu sutra,lijepo mi bit u dojmu onog plusa 8). možda ima nešto u tome
joj tikice toliko ti zelim pozitivnu betu![]()
mimi to je sigurno to! I ja sam radila test 11 dan, čak je bilo nekog laganog spotinga, trakica je bila blijeda, za dva dana vidljiva iz aviona! Sretno! Baš se radujem!
Drage naše ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sutra forum trese zbog plusića i beturina![]()
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
Za plusiće velike ko kuća!!!!!
Lambi, Tikica 69, daj bože da sve bude ok. večeras sve cure uvrštavam u molitvu! sretno!
k&s hvala,ohrabrila si me..ne vidim ništa u potpisu,jel ti već uživaš s bebačem?
cure, meni je peti dan od transfera, gotovo se uopće nisam napuhnula pa me interesira da li je to sigurno znak negatine bete ili može biti i pozitivna a da nema vidljivih znakova hiperstimulacije
puno sreće svima
dani39 prvotno napisa
![]()
![]()
Drage moje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vam za tonu predivnih plusića, pozitivnih betica i malih mrvica :D!
![]()
tikice,lambi,za~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~trocifrene bete![]()
![]()
Prvo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnje testiće i vađenje bete....neka budu svi pozitivni!
Kaj se tiče mene - ja nemam ama baš nikakvih simptoma, dobro tek je 4.dan od AIH, ali ništa me ne boli odnosno ništa ne osjećam drugačije. Nemam nikakve grčeve, s jajnicima sve u redu, nikakvih nuspojava od utića, nisam ni pretjerano vesela a ni nekaj posebno živčana...onak ko da nije ni ništ bilo... :?
nata,da tako ni mene. javascript:emoticon(':?') to me malo brine ali valjda to ne znači ništa loše
nata, da li ti strogo miruješ
Odvam želim da nam danas sve javite pozitivne bete
.
Ne. Dobro većinom dana sam na kauču, ali obavljam usput sve kućanske poslove, onak laganini. Dva dana sam hodala kod doktora (kod gin-a za uputnicu - ljekarna, pa kod doktorice za otvaranje bolovanja) bila je tu i jedna kraća šetnjica do frendice, jednostvano ne osjećam potrebu da baš strogo mirujem...ili bi trebala?franka76 prvotno napisa
Curke nema potrebe za strogim mirpovanjem. Sa mnom je na AIH bila jedna cura koja sutra ide na svadbu pa je pitala dr A da li smije plesati. Naravno umro je od smijeha i rekao da naravno da smije
Povlačim!!nata prvotno napisa
Joj cure, ja sam vam T A K O živčana. Jadni MM i radni kolegi i kolegice... :/
I kod mene baš nije najbolje. Ne grizem doma i na poslu (mm-a nema, njega sigurno bi), ali sam zato sva nekakva pokisla, doma nekako bez veze... ne znam kud bi sa sobom, ništa mi se neda (a inače uvijek imam premalo vremena za sve), srećom da radim, znači do skoro 16 h prođe dan kako treba.
Brojim 9 dana.
bok ja sam recimo nova koja vas je dugo citala![]()
Meni je 22 bio ET i sad sam ve pomalo uda . Doktor mi je rekao 12 do 14 dana nakon ET da napravim ß, ali sam jucer prokrvarila, pa sam napravila glupi kucni test (mora da su i meni uvalili one koje pokazuju samo negativno) .
ne znam da li da zovem doktora, da cekam ß (mislim cekat cu je svakako cu je napraviti, ali ne znam kada jer mi to pada na vikend).
E luda sam skroz i idem na posao samo da ne razmisljam o tome, a onda se malo zalaufam i prenapregnem pa se krivim sto se prenaprezem, koji zacarani krug ludila.![]()
svijet, s tim testovima se uvijek iznerviram, ali u zadnje vrijeme betu uvijek izvadim ranije, ovaj puta 12-ti dan. Naredni puta ću 11-ti dan jer ako je došlo do T, mora se nešto vidjeti. Rijeđe mi je stigla M prije vađenja bete, ali tada je stigla onako normalno pa nisam vadila betu, to mi nije imalo smisla. No ne bih isto nikome savjetovala. Srećom utrići mi najčešće sprijeće dolazak M. Sretno!
Mene danas lupilo u glavu..neka nervoza..ne znam kak cu cekat jos tjedan dana do bete..
A sve zato kaj sam jutros imala neki smeckasti spoting/iscjedak..![]()
Sve si mislim da je to zato kaj sam naglo ustala i odma isla prat kosu nad tus kadu..jel kad sam odlezala vise nije bilo skoro nista...ali zato cijeli dan nervoza neka..u kostima osjecam da nisam smirena..
Inace bi redovnu mengu trebala dibt vec ovaj cetvrtak-petak pa ce bit super sreca ako docekam i vikend bez nje... :/
hej draga poslala sam ti pp
Dadica prvotno napisa
![]()
Čarobne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za naše čekalice![]()
da taj spoting iscjedak nije slučajno implatacijsko???ja sam danas imala "epizodu" s frendicom koja je "dobila smeđu" vjesticu 9 dpt i isla na dogovor za dalje al uradila betu koja je bila 309.mislila sam je namlatiti ali nisma ipak je ona trudnicadraga prvotno napisa
![]()