Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: stolac za hrnjenje

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno stolac za hrnjenje

Kada ste svoje bebice pocele stavljati u one stolice za hranjenje?
    Ja imam chiccovu,kojoj je naslon podesiv,ima tri polozaja,u zadnjem polozaju skora da lezi,mala ima cetri mjeseca.
    Trebala bi jos pricekati ili?
    Na stolici pise od 5 mjeseci ili 6 kila,moja je vec odavno presla 6 kila ali nema mjesece.
    Sta vi mislite?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mislim da ti je premala... ne može još sjediti samostalno, a ne vjerujem da joj ti remenčići dovoljno dobro podbočuju tijelo.
    Ako moraš, bolje koristiti autosjedalicu ili viper. A i to što kraće. Za bebe je najbolje da su ili u dobro postavljenoj nosiljci koja pravilno podupire leđa i noge, ili na ravnoj tvrdoj površini (dekica ili strunjača na podu)
    S 4 mj je rano i za dohranu, ako ti za to treba, osim ako je dijete na ad.
    Mislim da je bolje pričekati, pogotovo što je dosta teška a vjerojatno nema dovoljno razvijene mišiće da podupiru kralježnicu.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da, premala je i za dohranu, a kamoli sjedenje. Moj jos uvijek sjedi u autostolici dok jede.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno re

i ja imam tu chiccovu s položajima. obje sam počela stavljat kad smo započeli dohranu, znači nakon 6 mjeseci i to u onaj skoro ležeći položaj. obje su se sa sedam već same posjedale, pa smo i naslon ispravili

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno re

ovaj zadnji položaj i izgleda baš poput autosjedalice

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

moj ima par dana manje od 8 mjeseci i ne sjedi još samostalno tako da ne sjedi u svojoj hranilici. može se posjesti ali se ne može dugo zadržati u sjedećem položaju tako da ga ne forsiramo i ne posjedamo (ok, mi smo vježbači). ok, on ima stokke pa nema položaje pa zato ne sjedi. inače je kod početka dohrane sjedio u ljuljački koja ima 3 položaja i na najnagnutijem kao u AS je, u biti još i blaži. u tome ga i hranimo. kako stvari stoje ljuljačku će i prerasti u tom položaju da ju nije ni isprobao u sjedećem položaju

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala svima,pricekat cu onda jos malo,inace mala mi je na adaptiranom,pa smo polako krenule sa dohranom.Pozdrav

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj gara prvotno napisa
    Hvala svima,pricekat cu onda jos malo,inace mala mi je na adaptiranom,pa smo polako krenule sa dohranom.Pozdrav
    Ne moraš ranije krenuti sa dohranom zbog adaptiranog. Mi smo krenuli s 6 mj., ali polako. Sad ima 8 mj. i adaptirano mu je još uvijek glavna hrana. Jede 2 obroka dohrane. Kad primjetim da teže kaka i da ga muči, dam mu samo jedan obrok dohrane, a ako to ne pomogne, onda smo cijeli sljedeći dan samo na mlijeku. I nisam primjetila da mu nešto fali. Zadovoljan je kao i inače (jedino što traži jesti svaka 2 h).
    Znam da roditelji djece na ad većinom rješavaju problem kakanja sa šljivom ili sl., ali moje iskustvo je da ga onda još više muči zato jer ga ta šljiva "požuruje" i pritišće pa je sav izbezumljen. Ovako polako riješi šta treba i sve 5.

Početno

Pričekaj kada bude samostalno sjedilo onda ga staviti u hranilicu..Nemoj požurivati..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •