Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: točkice na guzi

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno točkice na guzi

ovako stvari stoje: prošli tjedan otišli smo pedijatrici u drgu smjenu jer je naša na godišnjem. Razlog-prištići na guzi. imao je tri prištića bijelog vrha i pedijatrica je rekla da je to od toga kad ispusti vjetrić otiđe imalo govanca pa se to tako,eti, dogodilo. ja joj velim kako ga presvlačim svaki sat ipo do dva, perem guzu običnom vodom, posušim gazom i stavim dosta pavlovićeve. ona još jednom pogleda i da nam lotriderm kremu da mažem prištiće pa će proći
    E sad, oni su prištići prošli,ali jemali dobio puno sitnih nadodir grubih crvenih prištića,jedan na drgome i to točno tamo gdje sam ga mazala lotridermom.MM veli da je alergija n a lotriderm,ali već 3 dana ne prolazi to crvenilo i prištići. Ništa ga to ne boli, veseo je, stolice su redovite, ali mene brine. presvlačim ga svako malo, perem i trackam pavlovićevom, crvenilo se malo povučea prištići nikako da prođu. što da radim?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nadam se da u vas nece biti taj slucaj, ali kod nas su tako pocele vodene kozice.....
    prvo dijagnosticirali gljivice, krivo, i poslije videne kozice

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

jooj, nadam se da nisu vodene, pa on je turbomali. danas sam dugotrajnom analizom zaključila da su se prištići pretvorili u ljuskice i vrlo su na dodir grube. Sva sam tako jadna, jer taman što se oporavimo od jedne gluposti napadne ga druga. Stalno muje nešto. užas

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

jooj, nadam se da nisu vodene, pa on je turbomali. danas sam dugotrajnom analizom zaključila da su se prištići pretvorili u ljuskice i vrlo su na dodir grube. Sva sam tako jadna, jer taman što se oporavimo od jedne gluposti napadne ga druga. Stalno muje nešto. užas

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

jooj, nadam se da nisu vodene, pa on je turbomali. danas sam dugotrajnom analizom zaključila da su se prištići pretvorili u ljuskice i vrlo su na dodir grube. Sva sam tako jadna, jer taman što se oporavimo od jedne gluposti napadne ga druga. Stalno mu je nešto. užas

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

oups...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mi imamo crvene točkice - ne po guzi, nego po nogama ispod guze... a prije dva dana je imala temperaturu (mi zaključili zbog rasta zubiju).... valjda nisu kozice :/

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

lutonjice, već sam napisala da je andrejček dobio taj osip po nogama ispod guze, čak i par točkica dolje po nogama pa smo trčali u zaraznu, a ispostavilo se da ima anginu i običan pelenski osip (prvi put u životu, pa nisam znala prepoznati). izgleda da je osip izbio zbog temperature, općeg slabljenja organizma, što li... možda je i zari od temperature - ako se ne širi, nemoj brinuti. ja sam mazala bepanthenom i brzo se smirilo, ostale su samo malecke tamnocrvene piknjice još par dana.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Patricia je dobila osip po guzi i skužila sam da je to od Pavlovićeve ( ona od Biofarma ) koju sam joj nedavno kupila. Odmah mi je bila sumnjiva boja koja nije zlatno žuta kao i uvijek već malo smeđkasta. Datum joj je ok.Baš mi prijateljica govori da je i njen maleni dobio jaki osip po guzi, a kupila je kremu u isto vrijeme kad i ja. Sad sam promijenila drugu i prolazi joj.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Patricia je dobila osip po guzi i skužila sam da je to od Pavlovićeve ( ona od Biofarma ) koju sam joj nedavno kupila. Odmah mi je bila sumnjiva boja koja nije zlatno žuta kao i uvijek već malo smeđkasta. Datum joj je ok.Baš mi prijateljica govori da je i njen maleni dobio jaki osip po guzi, a kupila je kremu u isto vrijeme kad i ja. Sad sam promijenila drugu i prolazi joj.
    I Filip je dobio osip po guzi i crvenilo izgleda isto od te Pavlovićeve (Biofarm), koja je također bila drugačije boje - smećkaste i nešto rijeđe konzistencije nego inače, datum isto OK. Promijenili kremu i sad je prošlo. Mislila sam da je osip ipak bio više od vrućine nego od kreme, ali sad više nisam sigurna!!!

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

e pa i ja sam koristila tu pavlovićevu, promjenila sam je misleći kako sam je prstima inficirala ili slično, a u ljekarni nije bilo biofarmove pa uzela njihovu domaću i pištići gotovo da su prošli.mislim, ljušti mu se taj dio kao zmijska koža. vidiš, vidiš..thnx curke, no more biofarm pavlovićka!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •