Cure, evo sretna vijest i kao što sam gore i napisala: šifra 69- Zdravstvena zaštita žena u svezi s praćenjem trudnoće i poroda i dalje uključuje sve vezano sa planiranjem obitelji kao i ranije šifre 97 i 98 i može se normalno upisivati gore u kućicu šifra oslobođenja od doplate, uz šifru bolesti N97-Ženska neplodnost.
Ja sam dobila takvu uputnicu, dakle iako nisu obavjestili sve doktore, šifra 69 nije samo za trudnice, već je kao i ranije i za nas dakle i za postupke i za pretrage, za sve na što idete zbog neplodnosti. Na webu nemaju ažurirani šifrarnik, tj. taj novi opis šifre, nego je sestra zvala tu gđu. u HZZO na koju sam je uputila i ova joj je to potvrdila nakon čega sam dobila uputnice sa 69.
Tako da evo vam broj u HZZO u Mihanovićevoj pa ako vam dr. i sestre ne vjeruju neka zovu: 01/4577-162, kada već ne mogu ili neće sastaviti kratki dopis ili bar ažurirati šifre na webu, neka ih onda barem ugnjave telefonski.
Natelefonirala sam se, ali sam htjela stvari istjerati na čistac, nadam se da sam pomogla.![]()