Dakle ovo više nije normalno.
Od kada se Iva rodila stalno imamo problema s kašljem koji je dva puta zavšrio upalom uha. Zadnji put smo to uspjeli spriječiti Panatus sirupom. Kašljala je toliko da bi se noću probudila i dva sata kašljala. Niti je ona spavala niti mi. DokoTu ne pomaže ni prospan, ni fiziološka ni operil. Uglavnom, dobila je taj sirup i prošlo je super, bila je par dana doma i ponovo krenla u vtić.
I sada nakon tjedan i pol opet šmrkava, što me ne čudi, ali to opet za sobom povlači gotovo cijelonoćno kašljanje i nespavanje.
I kaj sada? Kaj opet taj sirup??? Malo mjis e to čini previše, pa nije to pikovit da bi joj mogla samo tako davati. Kako da joj pomogne?
Jer znam već unaprijed ćemu to sve skupa vodi. Još je noćas bilo dobro, ali svaka sljedeća noć bit će koma. I čišćenje nosa tu ne pomaže puno, njoj se nekako sve to skuplja u grlu. Ne može ona još tako jako puhnuti, a ni neće baš svaki put. A čišćenje nosa cijevčicom ili pumpicom je kao da je koljemo a nema baš nekih rezultata od toga.
Ima li nešto, možda prirodno, nešto što će joj pomoći da se sve to nekako rastopi i da dijete po noći može spavati a ne da pola noći kašlje.
Pa i Janko je bio šmrkav ali nikada toliko nije kašljao? :?
Malo mi je zbrčkan post, ali više ne znam odakle bih krenula....![]()