Naravno da može!!jedino ne znam kak ide sa trudnicama...mi idemo u utorak ili srijedu,te ih mogu pitati...isto tako,uzrok može biti i na psihičkoj bazi(zar nije svaka bolest manje više na psih.bazi?)...recimo,ja imam od 13te god.reumatski artritis...tek sam nedavno saznala da je to zapravo potisnuti bijes koji mi izbija na zglobove...i sad kad malo pratim,istina...čim sam nervozna drugo jutro se probudim sa nateklim zglobovima(u 13 sam prolazila razvod roditelja,kašljala sam mjesecima i nisu mogli nači pravi razlog itd...)za mog su sina rekli da nije na psih.bazi da je još premali za tak nešto(ima od rođenja)a ja sam u trudnoči bila jaaako nervozna i imala sam puuuuno problema s ljudima koji su me okruživali u to vrijeme...ostavila sam na dr.topicu(atopijski dermatitis) link sa foruma.hr gdje ima još ljudi koji idu u slo. na bicom terapije i svi su zadovoljni!(opčenito nitko koga znam nije se požalio,nego su svi našli točan uzrok koji im smeta,ne treba biti hrana,i izlječili se,bez nuspojava....)