Citiraj romi prvotno napisa Vidi poruku
Meni se nakon prvog poroda pojavio neurodermitis samo na prstima obje ruke i to jako, jako gadno, znala sam imati sve prste zamotane u ranama i krvave.
Sada je situacija puno bolja, nekih godinu dana, no prije par dana sam primjetila poznate znakove svrbeža, pečenja, crvenila, naoticanja (mada je to daleko od onih prvih rana), a sada ne smijem ni blizu kostikosteroidima pošto sam trudna 6.mj.
Do sada me nitko nije ni slao na ispitivanja na alergene na hranu?
Bila sam kod tri dermatologa, samo su mi davali kremice i kao nema lijeka, probala sam sa homeopatijom, pa ništa, samo su se simptomi pogoršavali 3.mj. i nisam više mogla izdržati pa sam prestala.
Da li to može stvarno biti povezano sa alergijom na hranu ili je uzrok psihički?
Sve perem u rukavicama, a kad ih slučajno nemam a čistim rajčicu, kiwi, naranđu - hoću si izguliti kožu nakon toga sljedečih 2h od svraba i pečenja, ima li netko išta slično?

Da li se i to može liječiti u ovoj spomenutoj klinici u Sloveniji?
Ovakav slučaj je bio i kod mene. Identično. Kortikosteroidi mi nisu pomogli. Doktorica je rekla nema lijeka. Ali ima! Ja sam ga slučajno pronašla. Moja teta je imala taj problem i prijateljičin muž joj je preporučio Ulje crnog kumina. Nestalo joj je za tri mjeseca. Na internetu sam pronašla puno toga o ulju crnog kumina i odlično je za alergije.
Ja sam ga pila ( i još uvijek pijem) i gotovo da sam u potpunosti izliječena. Dakle, od dlanova koji su bili u tako groznom stanju (prištići koji užasno svrbe, pucaju, curi iz njih nekakva vodica, ranice koje ne zarastaju danima, suhe i ispucane) sada su kao nove. Mekane i glatke. Koža se u potpunosti regenerirala. Još uvijek perem u rukavicama i mažem ih, ali sad su stvarno super. I ja sam sretna do neba. Koristim samo Baleine proizvode za extra sensitive kožu, bez boja, konzervansa itd. Preporučujem ovo ulje svima koji imaju taj problem. Smiju ga piti i dijeca. Ako imate još nekakvih pitanja, slobodno mi pišite.
Htjela bih napisati i ime proizvođača od kojeg naručujem, ali ne znam smijem li reklamirati. Stoga ako vas zanima pišite mi na pp.