Citiraj DianaMaximus prvotno napisa Vidi poruku
Nema frke)evo mi smo se vratili.danas je bila terapija na mlijeko i šečer...ma kažem,baš sam oduševljena...u sloveniji je to odobrena praksa,a u njemačkoj,čini mi se da to polako uvađaju u bolnice umjesto ovih starih metoda...ali ne držite me za riječ,nisam sigurna.jedva čkam da prođu sve terapije pa da polako može sve papati...ja m nisam ni dala tu testirati kad sam čula da su testovi nepouzdani i da če mi ispast sve i svašta a da ne mora biti ništa.i je ispalo sve i svašta s elektromagnetskom metodom,ali bez iglica i na svoje oči sam vidjela na šta je alergičan(skače nekakva antenica i to je sve)pusek svima)
ja sam nova ovdje i nisam sigurna da li ce te procitati ovu poruku.
Zanima me mozete li mi reci kako se zove ta klinika u Sloveniji i gdje se nalazi,koliko kosta tretman.
Naime moj bebac ima 4 mjeseca, sa 2 mj mu je dijagnosticiran neurodermatitis,pedijatrica mi je rekla da nije potrebno raditi alergo test,,ali kod njega je najvise izrazeno na licu i ide prema vratu,ima ponegdje i na tijelu koristili smo Advantan kremu i svakodnevno koristimo Eucerin,,ali sve je to skroz slabo povuce se na 2-3 dana i opet isto a to je prestrasno mi za gledati.
zato bi vas molila kao mi mozete dati vise informacija pa da ia ja probam s tim,vidim da ste vi ovaj post pisali davno da li je pomoglo vasem djetetu?

Unaprijed zahvaljujem!