Dakle, proučavala sam ovaj forum (i dalje ću), ali imam neka pitanja...

1. Kako poslagati te pelene na dijete, dakle doslovno me postupak zanima, koliko sam shvatila, stavlja se uložak na pelenu, pelena se obuče, zatim zaštitne gaćice, a umjesto uloška mogu i tetra pelene + zaštitne gaćice? A kako pričvrstiti i papiriće za kakicu, ili je jednostavnije bez njih?

2. Kako izgleda taj uložak, tj. kako se pričvrsti na pelene? AIO pelene su one koje već sadrže pričvršćen uložak i jedina mana im je sporije sušenje?

3. Koji materijali za uložak, pelene i covere su najbolji - bitna mi je sposobnost upijanja i brzina sušenja. Vidjela sam da su hvaljeni vuneni coveri, ali nemam volje petljati oko lanoliziranja, čini mi se da su najbolji ME Air Flow coveri?

4. Zasad sam se odlučila za početak kupiti nekoliko Popolini one size, nekoliko AIO Popolini small, 2-3 ME Air Flow covera S veličine, a što se uložaka tiče - rado bih da mi preporučite one najbolje iz vašeg iskustva te koliko ih kupiti za početak. Pošto živim u inozemstvu, u EU, kupila bi ih u dućanu i tu pelene i coveri koštaju cca 12-14 eura po komadu, ulošci oko 2-5 eura po komadu, je li to preskupo? Od ostalih marki su mi zanimljive FB i Kissaluvs!

5. Tetra i prefolds pelene - totalna enigma!! Čini mi se da bi bilo korisno imati ih nekoliko (iz onoga što sam pročitala, prednost dajem prefoldsicama), ali istodobno mi se čine i prekomplicirane... Nisam pametna

Ispričavam se na toliko pitanja, ali čas me oko platnenih uhvati entuzijazam, čas me strah da će biti prekomplicirano, da ću pogriješiti u izboru, uzalud potrošiti novac na sve to... Hvala unaprijed na pomoći!