.......tipkate na Rodi?
Znaju li vaš nick?
Sve o ćemi pišete?
I mišljenja su da.......?
![]()
.......tipkate na Rodi?
Znaju li vaš nick?
Sve o ćemi pišete?
![]()
Da.
Da.
Da.
... da previše visim na forumu.
![]()
Da.
Da.
Ako me provjerava.
Isto što i Imgin![]()
DA, naravno!!
Svako malo imamo neke priče vezane uz moje forumašenje na Rodi
(MM se na ovo moje tipkanje smijulji,,a nema pojma da sam ja mala beba u usporedbi s okorjelim "hiljadačama" ovdje... 8) )
da
da
da previše visim.Al ne samo tu![]()
Da, da...i to mu mu daje alibi za njegovu ovisnost o igricama![]()
da
da
da ništa ne stignem jer sam stalno tu, zapravo svaki put kad sjedim za kompom, on misli da sam na Rodi.....![]()
naravno da zna![]()
najbolje je kad gugla nesto pa mu slike klinaca (avatar) bljesne pred ocima - tako je mozda skuzio nik, inace ga taj dio ne zanima.
dai ja ću biti tata prvotno napisa
daZnaju li vaš nick?
ne, da ga zanima pročitao biSve o ćemi pišete?
yes! opet je zapela na forumu pa se mogu igrat!I mišljenja su da.......
Da.
Ne.
Ne.
... zaboravila sam ga pitati za mišljenje![]()
moram se ispravit, nije da ga ne zanima, često me pita šta ima na forumu pa mu prepričavamkoryanshea prvotno napisa
onda on meni prepričava šta je bilo u igrici![]()
Xkrumpiric prvotno napisa
Zna da tipkam na rodi
Na nick je otkinuo od smijeha, kaže da mi paše
Ne zna o čemu pišem,ne zanima se previše,informacije mu ja dajem
Misli da sam ovisna.
Zna da sam ovdje
Nisam sigurna zna li nick
Ne zna što pišem
hm..općenito nema lijepo mišljenje o forumima (ne trudim se više ni pojašnjavati jer se samo zakopam još dublje)
.......tipkate na Rodi?
DA
Znaju li vaš nick?
DA
Sve o ćemi pišete?
DA...više manje
Je to OK, pošto zadnje vrijeme nisam nešto raspoložena za druženje, pa mu je drago da bar s nekim pričam/tipkam![]()
Daznaju li vaši muževi da.....
tipkate na Rodi?
Znaju li vaš nick?
Sve o ćemi pišete?
zna, to mi je kućni nadimak
ne zanima ga SVE o čemu pišem, povremeno pita "šta kažu žene?" i ja onda prepričam ponešto što mislim da bi ga moglo interesovati. Ponekad ga pitam za mišljenje o nekoj raspravi na forumu, često mu nešto i pročitam u iste svrhe, a počesto je on obezbijedio i odgovore na neka pitanja forumašica koja više spadaju pod "muška posla"
je moje forumašenje korisna rabota![]()
Da, on ga je smislio.i ja ću biti tata prvotno napisa
Ne - vidi koliko je tu postova.
Mišljenje - njemu je to simpa i OK, uz to da mu se koji put čini da sam previše za kompjuterom, ali nema što reć' kad je moj laptop do njegovog, samo je on na drugim cyberspace dijelovima... Pretpostavljam da je slično i s muževima kad oni pišu na Rodi....
Zna da pišem, of kors.
Zna mi nick, tako me svi zovu![]()
A o čemu pišem... možda otprilike samo. Ne prepričavam mu i ne gleda mi postove.
.......tipkate na Rodi?
Da
Znaju li vaš nick?
Nemam pojma :?
Sve o ćemi pišete?
Ne
.. je Internet proizvod Pakla.
Zna SVE, ali mu nikako nije jasno.
... i ne samo na Rodii ja ću biti tata prvotno napisa
nick... mislim da zna
zna ono što gaa zanima, jer me pita, pa mu kažem - ne viri mi iza leđa dok tipkam
njegovo mišljenje... niš posebno negativno, ni pozitivno - svatko ima svoju vrstu zabave
Zna da tu tipkam,i ja ću biti tata prvotno napisa
Zna mi nick, to je zapravo njegov nadimak![]()
Nezna sve o ćemu pišem jer ga ni ne zanima. Nešto mu kažem, a nešto ne.
On misli da previše tipkam i da žali se da više vremena provodim sa kompom nego s njim![]()
xkrumpiric prvotno napisa
no, ujedno zna koliko mi je bitan taj vid druženja, pa mi ništa ne zamjera.
da
da
da
ja nekad saljem linkove za topike na koje bih htjela da obraca pozornost ili prepricavam zanimljive informacije koje bi mogle biti nama od koristi
a i druzimo se s ekipom koju smo upoznali preko rode i preko mog drugog tematskog foruma
registrirao se ovdje, ali nakon 2 ili 3 posta, vise nije pisao.
Zna da tipkam, zna mi nick tj, pretpostavljam da zna.
Nije nikad citao nista na forumu al je citao textove s portala prvih par dana roditeljstva![]()
Nema nista protiv, jedino mrzi kad me vidi da cmoljim pred ekranom jer sam procitala neku tuznu pricu.
Ponekad mi cak sam veli "pitaj na Rodi" kad me muci nesto u vezi malca.
I da, ko i vecini, kad sam ja na forumu onda on "jadan" mora igrat igrice...![]()
Tako nekako i moj, samo što ima različito mišljenje o InternetuMima prvotno napisa
(on je i sam interneto-ovisnik).
Ali MM je i više od toga, svaki put kad ga cimnem, dođe na Rasprodaju, pa recimo da i korisno doprinosi radu udruge. S tim u vezi naravno da nema ništa protiv mojeg tipkanja po forumu.
aj dogovori kavu tvog s mojim pa da mu ovaj objasnimama courage prvotno napisa
![]()
Da i da.
A ja sam toliko uvjerena da me Roda učinila boljim roditeljem da i on vjeruje u to, prema tome, nikad mi nije ni izdaleka natuknuo da je naš forum neko bezvezno gubljenje vremena, dapače![]()
Zna sve...čak me je on logirao i nagovorio na Rodu![]()
Na sve imam odgovor Da.
A ovo zadnje ...
ima mišljenje da otkad sam forumašica da svašta znam, pa zna reći, otkud ti to, sigurno s foruma ...ujedno zna koliko mi je bitan taj vid druženja, pa mi ništa ne zamjera.
ili ako nešto tražimo ili se dvoumimo, čak mi kaže, ajd pitaj cure s foruma.
Vi koji ste sve odgovorili da na sve... kako vam muževi znaju sve o čemu pišete?
OK, MM zna moje mišljenje o mnogim stvarima, ali ovdje se piše o svemu i svačemu![]()
Ne prepričavam mu sad teme pa šta sam ja rekla.
Ono, ako je nešto baš zanimljivo, smiješno i tako...
Pa cirne mi preko ramena dok tipkam ili citam iImga prvotno napisa
Opet Roda!?!
![]()
Naravno da zna, a da li čita, ne bih rekla jer nije tip špije!
I svaki put kad imamo neku nedoumicu oko djece uvijek mi kaže da idem vidjeti na rodu!
On osobno ne dolazi tu, mada sam ga neki dan ulovila nešto je googlao, ap mu izbacilo neki tekst na rodi pa je pročitao!![]()
.......tipkate na Rodi?
Da, naravno.
Znaju li vaš nick?
Da
Sve o ćemi pišete?
Pa ne baš sve, pričamo o tome, ali sad baš o svemu, ne.
A i ne pokazuje interes za čitanje
Raznorazna, ovisi o danu i tematici![]()
hoćeš da mu ja direktno objasnimaj dogovori kavu tvog s mojim pa da mu ovaj objasni![]()
mada sam došla do zaključka da je jako teško nekome objasniti opsesiju zvanu forum, ako ta osoba i sama nije nikad učestvovala na takvom što. mm jeste, pa zna što me fascinira. recimo moja sestra koja se koristi netom (na fb je) nije nikad i nikako ne shvaća.
anci - moj zna za ivaricuza promjenu zakona vezano za AS
zna mi biti zabavno prepričavati mu weird stvari poput poroda kod kuće i bespelenaštva.
i onda shvati koliko je sretan sa mnom.
i naučio je da mu je dijete vađenka.![]()
Pretpostavljam da je tesko do sada zivio bez tog saznanja.![]()
Zna da pisem, zna mi nick ali ne ispituje bas previse. Saslusa kad ja pocnem nesto prepricavati.
Al zove me RODA![]()
Ne zna za svaki moj post, ali ako mi je neka tema zanimljiva, kažem mu da sam danas pisala o tome, što drugi misle itd.Anci prvotno napisa
Konkretno, u zadnje vrijeme mu često prepričavam što pišem na Izazovima roditeljstva (odgojnim temama)![]()
Dai ja ću biti tata prvotno napisa
Da
Zna teme ali baš detalje i ne
Misli da smo sve tu malo spaljene, pogotovo sa podforuma potpomognute, ali slatj+ko mu je kak se tješimo i veselimo jedne drugima
Ovako i moj.Imga prvotno napisa
evo ovako.čokolada prvotno napisa
kad me zovne s posla, a ja onako poluprisutna u razgovoru, uvijek to ispravno protumači riječima "jesi li to na rodi?"
nikad ne forumarim kad smo zajedno. valjda zato što je on ozbiljan čovjek, pa je fazu igrica prošao prije više godina![]()
E ovo ja mogu potpisati.kahna prvotno napisa
I on je Rodi duboko zahvalan za dojenje našeg sina, svjestan je Rodine uloge.
zna da sam na forumu ali ne zna hrvatski
zna da tu pisem, ne znam jel zna nick, pretpostavljam da da, jer mi on nastimava komp pa vjerojatno nekad negdje kod nekog ulogiravanja izleti i moj nick![]()
jel zna o cemu pisem? ne, niti ga ne zanima. a i da zna njegov jedini komentar bi bio![]()
![]()
sto misli o tome? ko i o svim forumima prije, gubljenje vremena![]()