-
Uveli dohranu, zbogom sisanju
Evo, mi smo stari 7 mjeseci. Sa 5,5 mj smo krenuli sa dohranom (do tada samo dojenje). Dohrana nam dobro ide, ali mi se čini da moja cura više nije zainteresirana za sisanje. Mislila sam dojiti bar do godinu dana, ne bih htjela uvoditi AD. Ali, kako da znam da ona sada dobiva dovoljno mlijeka. Po noći mi još uvijek sisa zainteresirano (2-3 puta), ali po danu slabo. Molim za savjet.
-
koliko obrok dohrane imate?
koliko x na dan doji?
kaka?
-
Imamo 3 obroka dohrane (doručak žitarice, ručak povrće s mesom, večera mliječni obrok). Pijemo vodu. Po noći fino sisa jedno 3 puta. Po danu mi sisa 2 puta pravo (kad ide spavati), a između joj nudim siku, ali slabo hoće.
-
Što se tiče kakanja, kaka svaki dan, ponekad 2-3 puta.
-
-
Thx na odgovoru. Mlijeka kod mene uvijek ima (i viška,
). Brine me samo da ne popije dovoljno mlijeka, ali mislim da po noći nadoknadi.
-
vidiš, i mene brine da se to ne dogodi. mislim sisa on još dosta, isto smo počeli sa 5,5 mj, sad će 7, ali imamo samo jedan obrok. strah me nekako uvoditi drugi, ne znam ni na osnovu čega odlučiti, jer ne bi da smanji dojenje, kad znam da je prva godina mliječna, da treba da jede uglavnom mlijeko... ali što, koliko to točno znači? pa nekad mu moram dati više krute hrane...?
-
moja će 20.-tog napuniti 3 godine
jede 3-5 obroka na dan (voli češće po manje porcije)
i doji svako-malo
mljeka ima, kadkad nema dovoljno jer nisam baš u proizvodnji da sisa ko novorođenče)
sve će doći na svoje
[/u]
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma