-
Bili i mi na roćkasu.
Mališa se najviše oduševio s trampolinom ukopanim u pijesak :D
Ma i samo dvorište od valjda 5x6 m2 prekriveno pijeskom bi bilo sasvim dovoljno a igre bez granica, al još uz dodatak trampolina........... ludnica :D
MM se oduševio s čovječem ne ljuti se veličine metar x metar i figuricama od dva pedlja te kockicom od pedlja 
Ja sam se oduševila s mnogočim, kao što je naprimjer ručno izrađen namještaj od kartona ofarban rukom starije kćeri tete Jelene, prekrasno prekrasan, onako u stilu neke stare zagorske hiže, pa onda stolovi za klince za ručavanje koji svi nekako u lego stilu, sve se da slagati ovako i onako, sve je uloživo, pa kazalište u jednom ćošku (koje je u biti samo drveni paravan s prozorom i zavjesom) + hrpa onih lutki koje se mogu navući na ruku - niti u jednom momentu to mjesto nije bilo prazno - moj mališa koji je mislim bio najmlađi na rođendanu je tamo radio ku-kuc, malo stariji su izvodili predstave, oni još stariji su slagali lutke po karakterima i slično, pa drvene složive kućice, pa...
Moram priznati da kad sam prije rođendana čitala oglas za vrtić i vidjela "domaća atmosfera", "obiteljsko okruženje" da mi se to činilo malo pretjerano, ali ovaj vrtić je točno to - moje dijete se odmah s vrata počelo ponašati kao da je u svom vlastitom dnevnom boravku i nekako je sve bilo odmah na svom mjestu - i gdje će sjesti i kako su igračke složene, sigurno je tome pridonijelo i to što su skoro svi materijali koje je primio u ruku prirodni, sve u svemu, sam prostor ima baš dobru atmosferu.
U svakom slučaju, taj vrtić je mjesto gdje bi moje dijete rado provodilo vrijeme
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma