-
podoji, daktarin grl
drage moje, stigao nam je soor ... ništa strašno, no malo me iznenadila patronažna izjavom da se poslije apliciranja gela ne smije dojiti bar 2 sata ... pa mi smo mali i jako volimo siku u svako doba dana i noći ... kako da to izvedemo?
pročitala sam tekst u kojemu se spominje nekakvih 15 min ...
kako je to kod vas funkcioniralo? mi o ova 2 sata možemo samo maštati ...
-
Ja bih samo napomenula da su naša iskustva sa "soorom" i patronažnom loša tako da nema teorije da bi ju slušala bez da provjerim - što ti i činiš pa te samo podržavam!
Pod navodnike sam stavila soor jer se pokazalo na pregledu kod pedijatrice da o njemu nema niti govora!
2 sata mi i nije logično jer sve da i ne doji, beba stvara slinu pa se i na taj način gel "ispire" i guta, zar ne?
Piše li što u uputama samog Daktarina?
-
-
preporuka je da nakon nanošenja gela čeka s podojem barem 15 minuta do pola sata. dva sata je previše.
znači namažeš nakon podoja. prije nanošenja ukloniti ostatke sline i mlijeka nekom krpicom.
-
i savjet više....izbaci slatkiše
-
hvala ... 2 sata je zbilja previše ...
-
Mi smo, kao
, čekali sat vremena nakon aplikacije gela. A zapravo smo čekali koliko smo mogli izdržati (jednom cijelih 5 minuta).
-
Mila majko ... fino ne napapa, stavim gel i eto, malena bi ponovo sikila za 5 minuta ... probala sam taj gel, pa baš j jako sladak, nije ni čedo što hoće odmah sikiti ...
Već nam je nešto bolje, smanjila se količina naslaga na jeziku (drugdje ih niti nema) ...
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma