Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Očni mišići

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Očni mišići

Bok cure

Imam bebača od 7 tjedana i patronažna mi je rekla (što sam i sama primjetila) da u prvih mjesec dana bebi oči znaju malo "bježati u križ".

Sada, kada ima 7 tjedana to je prestalo, ali još mu ponekad desno oko zna malo pobjeći, pa me zanima do kada se očni mišići formiraju, i imam li razloga za brigu što mu se to dešava?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mislim da većini djece oči u prvih par mjeseci bježe u križ. Ne moraš se brinuti, i mojoj su bježale. A ne sjećam se točno kada je prestalo. Pa i po riječima tvoje patronažne to je normalno, ako sam dobro shvatila?

Shireen avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Patronažna je rekla "sada u početku, prvih mjesec dana...", ali normalno da se takvom nečemu ne može odrediti trajanje točno u dan pa nije zabrinjavajuće što mu to oko i dalje malo bježi.
    Samo sam zapravo htjela znati koje je otprilike krajnje vrijeme razvoja očnih mišića.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

evo mog iskustva, nama su bjezale, i jedno je oko izraženije bježalo, pedijatar je rekao do 6.mjeseci je ok, ako se i kasnije nastavi onda treba ici k oftalmologu, kod mojeg djeteta se nije popravilo, ima strabizam, nosi naočale i pokrivamo oko da se to ispravi

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja cu te malo utjesiti. mom malom je jedno oko bjezalo prvih cca 2mj. a od frendice malom se to tek sa 6 mj popravilo. nama pedica rekla da se to popravi između 6 i 8 mj.
    pozz!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •