Sve je riješeno zahvaljujući kloklo. Puno zahvala i pusa od mame, tate i Stelle 1000x

.
Ja mislila nešto ne valja sa našim pojasevima koji su sasvim OK, samo što smo dobili sjedalicu (cam) koja je iako nova novcata iz dućana katastrofalno loša... Vidjela sam ja da je to jeftina ali eto rekoh, možda će poslužiti. Kad sam vidjela koliko je to nefiksirano i u išćekivanju da se topic uopće pojavi zbog generalne greške na forumu kontaktirala sam kloklo, otišla u TL po maxi cosi priori xp koju je kloklo odmah profesionalno montirala i sad je beba sigurna u vožnji, a mami i tati srce na mjestu... I možemo mirne duše na more... Je da će neki u familiji biti malo povrijeđeni što smo odbacili novu novcatu sjedalicu koju je Stella dobila za Uskrs i što smo je proglasili nevaljalom i izmišljamo "bijesne gliste", ali mi kao roditelji si nismo mogli dopustili da vozimo dijete u onoj pa ljutio se ostatak familije idućih 100 god, nismo htjeli riskirati i kupili smo novu
Još jednom hvala i javimo se kad se vratimo, a možda i negdje odemo u internet caffe jer ne znam kako ću bez vas toliko dugo