Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Bosonogi

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Bosonogi

Već ću izluditi! Barem milion puta na dan obujem klince, ja obujem - oni se izuju i tako unedogled. Nekada imam osjećaj da cijele dane trčim po kući s papučicama, jer mi je neprihvatljivo da u čarapicama idu po pločicama. Prosvijetlite me šta da radim

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Opusti se.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa pusti ih
    moje su stalno bose
    ne u čarapama, nego bose

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nabavi im one carape/papuce, sa mekanom koznom tabanicom, a navlace se kao carape. Ili one Robezz papucice, slicna fora.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Dva para carapa , ove druge su termo s abs-om.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj bebelina prvotno napisa
    Dva para carapa , ove druge su termo s abs-om.
    Točno tako, ma u dlaku.

I u igraonicu nosim u džepu još jedan par čarapa.
    Drugi obuvaju djeci papuče, ja mu navučem drugi par termo čarapa i mir.

Nema šanse da ima papuče na nogama.

Iiii... takav mu je i brat bio.
    Samo što brat nije podnosio desnu papuču. Samo je nju izuvao.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ili obuje cacine gleznjace br.47.

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    Opusti se.
    X
    Ja sam cijeli život bosa, bez potkošulje i najlonki (ok, to kada sam se počela sama oblačiti), mama, kada me i dan danas vidi takvu, pokušava me i dalje nagovoriti na šlape i ostalo, sirota.
    Zdrava sam, nema problema sa upalama ničega (kao što ona već 30 godina proriče ).

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mamama urođeno da se brinu!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ako ja hodam bosa, odmah idem na WC 3x cesce.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Ako ja hodam bosa, odmah idem na WC 3x cesce.
    I ja ne mogu biti bosa.
    Ja dok vidim nekoga bez čarapa zebe me do gležnja.
    Ja spavam u čarapama (ne u onima koje sam imala cijeli dan, ofkors )

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

moja je stalno bosa.
    meni nije bed zbog hladnoce (ja sam isto stalno bosa) vec jer bi trebala biti u slapicama (ortoped).

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    Samo što brat nije podnosio desnu papuču. Samo je nju izuvao.
    hahahahahhahahaha

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    moja je stalno bosa.
    meni nije bed zbog hladnoce (ja sam isto stalno bosa) vec jer bi trebala biti u slapicama (ortoped).
    ajde kad si već napisala... jučer na sistematskom pedijatrica je posumnjala na spušteno stopalo, moramo k pedijatru na pregled... ali ja nisam primijetila da hoda čudno... :/

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Probaj da si sami izaberu šlapice (barem ovo veće dijete). Onda će ih možda i nositi.
    Slažem se s onima koji misle da hodati bos po pločicama nije bezazleno. Pločice su uvijek hladne, na parketu se može biti i u čarapama. (ako se već mora )

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Termo čarape, pletene natikače, obične pamučne čarape ili jednostavno ništa. Ao im je hladno sami traže da se obuju. Prohodali su u čarapicama. Cipele su nam uvek bile samo paradne

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I moji su bez papuča, a vrlo često i bosi. Imam parket i pločice i nije mi bed da su bosi. Navikli su i nemaju s tim nikakvih problema. A Matej često isto tako izuva samo lijevu čarapu. Desna ostaje na nozi. I tako bude par sati. I ne pomaže nagovor da ili obadvije skine ili obuče. Ne. Desna ostaje, lijeva ide dolje. A Petar kad ga vidi odmah skida obadvije. I najljepše je kad se još i skinu goli prije kupanja. Tada još neko vrijeme goli trčkaraju i igrajuse i sjede i po parketu i po pločicama. Ali razumijem i mame koje to ne podnose.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Moji su u čarapama, onim debljim s abs-om. Tople im nogice. Ja kišem kad se izujem

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    Probaj da si sami izaberu šlapice (barem ovo veće dijete). Onda će ih možda i nositi.
    Slažem se s onima koji misle da hodati bos po pločicama nije bezazleno. Pločice su uvijek hladne, na parketu se može biti i u čarapama. (ako se već mora )
    Ja I. uvijek dajem da si izabere, papuče, kapu, cipele.. što god. To uvijek pali.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moj je konstantno samo u čarapama,nema šanse da obuje šlapice. Bilo je možda sveukupno par dana preko zime da smo ga uspijeli nagovoriti da ih ima. Pa odustali :/

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i moji tako, obujem im dva para carapica

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

P čak i hoće šlapice, ali kako je stalno po krevetima i trosjedima, to obuj-skini-obuj-skini mi se više popelo na glavu i sad je po doma samo u čarapama
    isto mi se digne kosa na glavi kad ga bosog zateknem na pločicama, ma i na parketu, ali ovo u čarapama po tepihu mi je čisto prihvatljivo

isto sam primijetila da gleda što ja imam na nogama - ako sam bez čarapa, neće ni on, ako ih obučem - oće i on :/ ........tak da ako baš moram odinzistirati da nosi šlapice (za baku npr. koja ga ne može vidjeti samo u čarapama ) samo mu pokažem što ja imam na nogama..............lud je za mojm šlapama čak i sad kad sam nabavila klompe jer sam cijeli dan po doma pa me kičma izubija ako sam u ravnom i razgaženom

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    pa pusti ih
    moje su stalno bose
    ne u čarapama, nego bose
    i Novi isto ovako. On ni ne zna sta su papuce (za decu).

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mi dok smo bili u stanu (znaci neko ispod grije) bili smo i goli i bosi. Ahmed je znao zimi u gegici probavit citav dan. U kuci smo sada i koliko god grijali plocice su GROZNO ledene. Ja obicno sam u debelim sportskim carapama ali me ipak doslovno ZABOLE tabani od hladnih plocica. Tako da mi je NEPRIHVATLJIVO da djeca hodaju bez papica po njima. I ne bune se.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa
    Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    pa pusti ih
    moje su stalno bose
    ne u čarapama, nego bose
    i Novi isto ovako. On ni ne zna sta su papuce (za decu).
    X

j..... kolko nas ima

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mene su spasile šlapice koje šiva Fani na Super baby forumu. Mekane su kao čarapice, a ipak šlapice, onak tipa balerinki.
    Inače su po doma u debljim čarapama sa ABSom. Odustala sam od trčanja za njima sa šlapama.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo mene, samo s mlađe grupe, ali problem je isti.

Inače sam zbilja opuštena, ali ovdje me ipak strah da joj se nešto ne dogodi, recimo upala mjehura, pa da me svi ponovo proglase neodgovornom majkom.

Imam čarapice s gumom.
    Imam čarapice bez gume.
    Imam papučice mekane koje sam sama sašila. Sad naručujem i one od Fani ali sumnjam da će mi pomoći.

Nema mi pomoći, je l' da?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa

Nema mi pomoći, je l' da?
    Nema, cim se okrenes, skinut ce, pa da i lokot stavis. Ko Houdini su.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

U principu, to je toliko zdravo dijete, ja ne znam ni jedno zdravije. nisam potrošila ni jednu bočicu fiziološke, onu malu. Ni jedan antibiotik nije popila. Lupocet 2x i oba puta nakon cijepljenja. Zašto se onda brinem?

Jer me svi tlačeee! Razbolit će se, mora imati čarape, nemoj joj sve popuštati, ne smije tako, obuci joj papuče. I pogledi u stilu kakva si ti majka.

Još me strah, recimo moja sestra je sa 7 godina dobila uplau mjehura ili bubrega ili mokraćovoda, ne znam, i morala je biti hospitalizirana, čini mi se čak 2 tjedna. Toga me najviše strah. Može li se to dogoditi ako se šeće bosa po ledenom podu?

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    U principu, to je toliko zdravo dijete, ja ne znam ni jedno zdravije. nisam potrošila ni jednu bočicu fiziološke, onu malu. Ni jedan antibiotik nije popila. Lupocet 2x i oba puta nakon cijepljenja. Zašto se onda brinem?

Jer me svi tlačeee! Razbolit će se, mora imati čarape, nemoj joj sve popuštati, ne smije tako, obuci joj papuče. I pogledi u stilu kakva si ti majka.

Još me strah, recimo moja sestra je sa 7 godina dobila uplau mjehura ili bubrega ili mokraćovoda, ne znam, i morala je biti hospitalizirana, čini mi se čak 2 tjedna. Toga me najviše strah. Može li se to dogoditi ako se šeće bosa po ledenom podu?
    Ovo poteže jednu sasvim desetu temu koja bi se mogla zvati ''Koliko vas jede šta komšiluk misli''. Moj odgovor na nju bi bio - zabole me uvo

Mislim, nije da nisam slušala predskazanja o strašnim bolestima koje će snaći moju decu jer su bez šlapica, kape, potkošulje, sa raskopčanom jaknom jer je ''januar iako termometar pokazuje 15C, pusti ti to'', u bazenčiću u sred maja na ''samo 34C - ipak je maj''...Uvek sam terala kako sam zamislila

Baš smo prošlog vikenda imali okršaj ja i komšinica čije su se unuke igrale sa B&M. Joj, jedno 30 puta mi je rekla ''Stavi im kapu'' a napolju 17C bez vetra. Sutradan smo opet izašli da se igramo sa njima ali one nisu mogle napolje jer imaju temperaturu - a imale su kape (prave februarske - preko pletene, unutra dupli flis) i znojile se pod njima i skidale i baba vraćala i one opet skidale...Ugrizoh se za jezik da je ne pitam ko je beše juče imao kape a ko nije

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Čuj, ne muči me to što me tlače sada, jer inače se za sve izborim kad znam da sam u pravu, nego ovdje se grizem što ako nisam, tj ako se ona razboli pojest će me živu rodbina, što je najgore tada ću se sama pojesti.

Tako da bih najradije da mi netko podastre znanstvene dokaze da djeca mogu hodati bosa po ledu da im ništa ne bude pa bih bila na miru. Ali jasno mi je da se to neće dogoditi

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj clumsy mom prvotno napisa

Mislim, nije da nisam slušala predskazanja o strašnim bolestima koje će snaći moju decu jer su bez šlapica, kape, potkošulje, sa raskopčanom jaknom jer je ''januar iako termometar pokazuje 15C, pusti ti to'', u bazenčiću u sred maja na ''samo 34C - ipak je maj''...Uvek sam terala kako sam zamislila
    Ove su mi najbolje, ja se uvijek sa svekrvom svadim zbog toga. Jelte, nija važno koja je temp. vani nego koji je mjesec.

I ovo sa kapama potpisujem. Ja sam uvijek u parku mama čija su djeca najlaganije obučena i svi me gledaju ko neku frikušu, ali zato su moja djeca najzdravija i svaki dan vani. I po kiši, i po vjetru i po magli...

Mislim da je fora u tome kako se djeca naviknu. Ako su stalno u debelim čarapama i šlapama i onda duže bosa hodaju po ledenom podu - razboliti će se. Ako su uvijek bosa - neće.
    Kao i u svemu treba naći neku zlatnu sredinu.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mihovil od kada je prohodao ne nosi šlapice pa mu kupujem termočarapice s gumom na tabanima da se ne skliže. Bar uštedim oko 160 kn koliko koštaju bambi ili ciciban šlapice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •