Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: poliklinika Suvag u Osijeku-molim preporuke

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno poliklinika Suvag u Osijeku-molim preporuke

Imamo malih problema s izgovorom L i R, pa vas molim preporuke za dobrog (strpljivog ) logopeda u poliklinici Suvag u Osijeku. Ima ih stvarno dosta, ali kojeg izabrati?
    [/b]

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

nitko nije vodio dijete u suvag?
    blago vama

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mene isto zanima, pa ću ti se prikačiti na topic. Jesi bila kod pedijatra pa te on uputio na Suvag ili je tvoja želja ići tamo? Moj Mislav (5 g.) loše izgovara r pa mislim da je krajnje vrijeme da potražim stručni savjet.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

To je jedinino čime se logopedi tamo bave , ne možete promašiti

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj saška prvotno napisa
    Mene isto zanima, pa ću ti se prikačiti na topic. Jesi bila kod pedijatra pa te on uputio na Suvag ili je tvoja želja ići tamo? Moj Mislav (5 g.) loše izgovara r pa mislim da je krajnje vrijeme da potražim stručni savjet.
    Da, imamo uputnicu. Jesenas sam tražila od pedijatra uputnicu, ali je rekao da pričekamo 5 punih. Kad je napunio pet otišla sam po uputnicu, a pedijatar "On još nije bio kod logopeda?!"
    Tako da draga saška i vama je vrijeme.

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Pa ja sam mislila da će se samo ispraviti, jer sa tri godine npr. imao je problem i sa l, š, č, ali to se zaista ispravilo samo. Ovo, iako u nekim riječima pravilno izgovori, ipak neće nestati samo od sebe. Napiši dojmove, a ja ću ovih dana po uputnicu. Gdje se nalazi Suvag?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj kinder prvotno napisa
    Ja imala dijete 4 godine u zagrebačkom Suvagu. Sve pohvale!

Inače, nije bilo teorije da biramo - mislim da se to tako ne radi. A i ne znači ako je terapeut dobro uspostavio kontakt s jednim djetetom, da će se dobro "potrefiti" i s drugim.

Bez bojazni idite bilo kome (koga dobijete) pa vidi dalje. I nemoj se obeshrabriti - logopedi znaju jako dobro svoj posao, Suvag ima vrhunski kadar, a i djetetu i terapeutu treba period prilagodbe. Pravi sud o kvaliteti terapije donijet ćeš tek nakon 2-3 mjeseca, ne ranije, a možda i malo kasnije... U početku će uspostavljati kontakt, igrati se i sl. (meni se činilo da se ništa ne događa, a onda je ODJEDNOM dijete progovorilo kako treba) tako da budi oprezna u procjeni.

Bitno - redovito PITAJ za napredovanje i za upute što i kako raditi doma s djetetom (i vježbe i postupanje u određenim situacijama).

Nama su godine u Suvagu ostale u lijepom sjećanju. za naše tete logopedice... Još smo tamo, ali kod fizijatra i neurologa, a logopedi su svoje odradili. Uspješno!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj saška prvotno napisa
    Pa ja sam mislila da će se samo ispraviti, jer sa tri godine npr. imao je problem i sa l, š, č, ali to se zaista ispravilo samo. Ovo, iako u nekim riječima pravilno izgovori, ipak neće nestati samo od sebe. Napiši dojmove, a ja ću ovih dana po uputnicu. Gdje se nalazi Suvag?
    http://www.suvag.hr/hrv/page.php

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

saška, suvag u osijeku ti je na početku Štrosike
    Peterlin hvala za informacije

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    Citiraj kinder prvotno napisa
    Ja imala dijete 4 godine u zagrebačkom Suvagu. Sve pohvale!

Inače, nije bilo teorije da biramo - mislim da se to tako ne radi. A i ne znači ako je terapeut dobro uspostavio kontakt s jednim djetetom, da će se dobro "potrefiti" i s drugim.

Bez bojazni idite bilo kome (koga dobijete) pa vidi dalje. I nemoj se obeshrabriti - logopedi znaju jako dobro svoj posao, Suvag ima vrhunski kadar, a i djetetu i terapeutu treba period prilagodbe. Pravi sud o kvaliteti terapije donijet ćeš tek nakon 2-3 mjeseca, ne ranije, a možda i malo kasnije... U početku će uspostavljati kontakt, igrati se i sl. (meni se činilo da se ništa ne događa, a onda je ODJEDNOM dijete progovorilo kako treba) tako da budi oprezna u procjeni.

Bitno - redovito PITAJ za napredovanje i za upute što i kako raditi doma s djetetom (i vježbe i postupanje u određenim situacijama).

Nama su godine u Suvagu ostale u lijepom sjećanju. za naše tete logopedice... Još smo tamo, ali kod fizijatra i neurologa, a logopedi su svoje odradili. Uspješno!

Ja govorim o Osijeku , a ne o Zg, i jako dobro znam o čemu govorim

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo upravo sam dobila info da je dr. Julija Grgić jako dobar i strpljiv logoped

bornaimate avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

SUVAG je poznat u cijelom svijetu, a ne samo u Hrvatskoj... pa bila je nedavno i engleska princeza u posjeti...
    Moj mali ide već 2 godine u Suvag-Zagreb, prezadaovoljni smo i djete i mi... napredak je očit... a mislim da su povezani i Zagreb i Osijek...

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

odustajem od diskusije,očito ja nemam pojma o čemu govorim

pa,pa

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja ne kužim tko tu protiv koga?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ni ja.

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

moj burajz ima dosta oštećen sluh i godinama je išao u osječki suvag (devedesetih). s njim je radila logopedica koja se zove Ljubica. stvarno je jako puno napredovao. preporučam.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

moj je marin kratko išao u suvag, samo par posjeta.

ja nisam bila zadovoljna logopedicom, ne znam joj ime. bila je pregruba, on je tada imao 4 godine i prvi put kad smo došli tamo, naravno da sam ušla s njim, a ona me oprala, da šta sam ja ulazila, da ne vježbam ja govor, nego on, da šta sam mu dopustila da ponese svog dinosaura, ima ona tamo dovoljno igračaka s kojima on mora raditi. nije bilo topline, fleksibilnosti, uopće se nije prilagodila razgovoru s četverogodišnjakom, pričala je i očekivala od njega suradnju kao da se radi o odrasloj osobi.

već drugi put kad je došao inzistirala je da uđe sam. nikako mi se to nije sviđalo, a ni njemu. sva sreća došli su zimski praznici i mi smo dobili zadaću da vježbamo s njim kući. revno smo vježbali svaki dan prije spavanja i do kraja zimskih praznika počeo je govoriti kao da nikakvih problema nikada nije imao.

znači, nisam nezadovoljna njenim znanjem, ona je odmah skužila gdje je problem i kako ga ispraviti, ali joj je pristup bio koma.

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Pa Dino (burajz) je išao nekoliko godina tamo i svi smo se dosta zbližili s njegovom logopedicom. On je krenuo sa tri godine. Volio ju je. Možda još radi pa probajte upast kod nje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •