Ja sam ta - neznalica.
Ali odlučila sam raditi ribu dvaput tjedno. Veliki korak za mene jer je moj vrhunski domet ispohati odmrznute filete oslića, ali to sam radila u četvrtak.![]()
Sad sam se vratila iz Metroa s 3 brancina za sutrašnji ručak, sve skupa imaju kilu.
Jel mogu ostati u plastičnoj vrećici do sutra?
Što da radim s njima?
Da li imaju krljušti koje treba ostrugati?
Kad ih čistim da li imaju onu neku tamnu kožicu iznutra i da li to isto moram izvaditi?
Osim toga molim preporuku gdje kupovati ribu na redovitoj bazi u istočnom dijelu grada.


Odgovori s citatom

), stavim umesto utrobe iseckanog peršunovog lista i komade češnjaka (ali to samo unutra, jer kad je spolja onda primi miris koji se meni ne sviđa), a ako je riba veća, onda spolja napravim zareze nožem, pa je onda špikujem sa tim perđunom i belim lukom, a ako je riba suva (skuša npr.) onda stavim i malo špeka. Polijem maslinovim uljem i pospem sušenim ruzmarinom (ovo obavezno, za skoro svaku ribu u rerni, jer jedino mi sa tim dobije pravi mediteranski štih, a i podseća na ribu sa roštilja

