Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 79 od 79

Tema: A. HEBRANG O NOVOM ZAKONU

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa
    Voljela bih znati da li je Hebrang izjavio nesto konkretno u vezi novog zakona sto interesira nas 99,9999% pacijenata ili je ovo stvarno "kljucni" problem MPO-a u Hrvatskoj?
    U tim vijestima je bilo prikazano samo to, takva pitanja su atraktivna, za razliku od nekih tehničkih vezano za MPO koje niti novinari, niti ljudi izvan svega ne kuže.

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Voljela bih znati da li je Hebrang izjavio nesto konkretno u vezi novog zakona sto interesira nas 99,9999% pacijenata ili je ovo stvarno "kljucni" problem MPO-a u Hrvatskoj?
    U tim vijestima je bilo prikazano samo to, takva pitanja su atraktivna, za razliku od nekih tehničkih vezano za MPO koje niti novinari, niti ljudi izvan svega ne kuže.
    A koja daleko vise imaju prioritet od ovog pitanja!

anđeo sa neba... da, slazem se!

Neplodnost je jedno, a ovo je neko drugo pitanje!

E sad... sto se desilo sa prosvjedom? Uskoro (ili u 3mj. ili za pola godine) je izglasavanje zakona, a mi kao trutovi nista ne radimo...
    Zasto se uopce zamaramo ovim?
    Sto je sa prosvjedom?
    Akcijom?
    I tamo, na topicu za prosvjed, javljalo se samo par cura... Gdje su ostale cure? :?

To nam je priroitet.... Borba sa neplodnoscu! ( a politika je nesto sasvim drugo)....

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    napisala sam poduži post na temu rltovih vijesti o borbi za naša prava, ali i ovo moram komentirati. bliže se izbori i svi se bore za glasove, najčešće skretanjem tema sa važnih stvari na neke "brzoplamteće".

Hebrang je izvrstan spin doktor, zna da će s tom izjavom osigurati prostor u medijima neko vrijeme i da će na taj način zabetonirati stav da se MPO u Hrvatskoj nikad neće regulirati kao u primjerice češkoj ili sad-u. on je rekao samo to, a evo mi već tri dana samo o njemu

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pa upravo tako! 8)

Zato ja i pitam - sto je sa prosvjedom?

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Na stranicama jutarnji.hr, često se za dnevnu izjavi "običnog puka" citira komentar čitatelja koji se tiče MPO-a. Tamo netko ima sluha za tu problematiku. Ovo je od danas:

Glas naroda:

Hrvatska izumire, a Hebrang bi zabranio umjetnu oplodnju samohranim majkama.
    --------------------
    Sanja, Zagreb

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja se slažem sa anđeo sa neba.
    Dobro si rekla, borite se da se neplodnost kategorizira kao bolest, a žena bez partnera koja si poželi dijete, a možda i nije neplodna, mislim da ne može samo tako "u dućan" po jedno.
    MPO je za one koji stvarno i ostvare uvjete za to, da li dugogodišnjom borbom, IVF-om ili nečim drugim.....

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Romy prvotno napisa
    MPO je za one koji stvarno i ostvare uvjete za to, da li dugogodišnjom borbom, IVF-om ili nečim drugim.....
    Potpisujem ali ne iskljucujem ni to da zena bez partnera moze ispunjavati iste.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo jednog clanka vezanog za tu temu

http://www.jutarnji.hr/komentari/kol...umna,152993.jl

i jedna slicica sa hebrangom i "nasom" starom "frendicom" -sa nika titanika opet

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mislim da su naci slike ipak malo previše za ovaj forum ma kakva bila mišljenja!

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja mislim da je previše ono što je gospođa "čuvarica frižidera" izjavila pred cijelom nacijom.Forum čitamo samo mi pa malo šale nije na odmet.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

slazem se sa pcelicom, ali ako moderatorica misli da je previse nek brise. osobu koja je napravila te slike vjerojatno su istupi hebranga i petirke asocirali na naci istupe, stoga i aluzija. ja znam da mene jesu.

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa
    mislim da su naci slike ipak malo previše za ovaj forum ma kakva bila mišljenja!
    apsolutno, cure ovo nam nije na nivou! (a da ne pricam o tuzbi)

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj pčelica2009 prvotno napisa
    Ja mislim da je previše ono što je gospođa "čuvarica frižidera" izjavila pred cijelom nacijom.Forum čitamo samo mi pa malo šale nije na odmet.
    Forum je na internetu...
    Bilo je i previse halabuke sa Sanaderovim likom i facebook-om... (oprezno cure)

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nacija umire, a Hembrang nema sluha za......

Nema se sluha za povecanje besplatnih postupaka, povisivanje dobi zene, prihvacanje neplodnosti kao bolesti a time i samih lijekova koja bi isla na HZZO itd, itd...
    Neka oni ovo prihvate, lako cemo mi sa samohranim mamama....

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pinky je napisala da je sa nik titanika-valjda će shvatiti oni kojima nije po volji da je citat.Demokracija je valjda. :D

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nisam JA napravila tu sliku, ona je kopirana sa niktitanik.com

ako vas smeta, maknite sliku, a ostavite link

editirano sukladno pravilima foruma

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ma ja svejedno mislim da mi mozemo bolje curke, puno kulturnije, sa puno vise stila i mudrosti!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

na toj strani je jos jedna sprdacina na hebranga i mpo.

stvarno se bojimo svoje sjene... niti sam to ja ili iko od nas napravio. ali, ako smatrate da je neprimjereno, brisite. ja smatram da je neprimjereno da su nam takvi ljudi u saboru i da nam m. petir kroji zivote. bilo bi super kad bi mogli stisnuti tipku delete i to promjeniti jednako brzo ko sto se link na sliku moze izbrisati.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj martina123 prvotno napisa
    Ma ja svejedno mislim da mi mozemo bolje curke, puno kulturnije, sa puno vise stila i mudrosti!
    oprosti martina, ja ne vidim nista nekulturno u tome sto sam postala taj link. sad ispadam nekulturna, glupa i tko zna sto. samo zato da se ne bi eventualno hebrang naljutio ako vidi LINK TE KOPIJU SLIKE sa nekog drugog portala. :shock:

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nema se sluha za povecanje besplatnih postupaka, povisivanje dobi zene, prihvacanje neplodnosti kao bolesti a time i samih lijekova koja bi isla na HZZO itd, itd...
    da i...? vjerojatno je zato osoba koja ga je onako prikazala onako i dozivjela. ne moramo mu se klanjati ako se zove andrija hebrang. i on je dijete samohrane majke, igrom slucaja

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ma naravno da ih treba napasti, i vratiti im vise nego duplim, vratiti im tamo gdje ih najvise boli kao sto i oni pricaju gluposti i tim glupostima povrede nas gdje najvise boli!

Pinky... (previse se znamo)...

Samo, ja mislim da oni i ocekuju sve ovo sad od nas... Kako objasniti da su oni politicke ... k....je i da su puuuno vise lukaviji od nas.
    Oni od nas ovo upravo ocekuju!...
    A mi bismo se trebali siroko nasmijati i ponovno im pokazati za koji zakon se zalazemo, pisati im dopise (sto udruga BETA i radi), trzaiti svoje pravo da budemo prisutne u donosenju novog zakona itd, itd...
    To je bitno, a gubimo cilj!...
    I onda su oni ti koji su korak ispred....
    Najlakse je mase pokrenuti sa krivim stvarima...
    Curke, sa stilom je puno teze....

I opet cu pitati - zasto ne utrosimo toliko energije na prosvijed???

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Naravno da su nam svima prioriteti sve te stvari koje si navela a za koje H. nema sluha no jednostavno je ovaj topic bas na temu ove H. izjave koja govori o zenama bez partnera pa smo se eto svi pomalo bas tu ispuhali i ok.Bit ce toga jos u medijima pa cemo i sve ostalo stici iskomentirati nadugo i nasiroko.

milivoj73 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

slagali se ili ne s Hebrangom mislim da je aludiranje na naciste previše (ako ništa drugo onda glede oca Andrije Hebranga)....jer ako ste imalo ozbiljni u razmatranju ove teme, usporediti stav da žene bez partnera nemaju pravo na MPO...ili cjelokupno "promišljanje" Petir o temi MPO sa svim strahotama nacizma je ipak malo deplasirano...mislim da bi trebalo ukloniti sliku (slike i nisu običaj na ovom forumu)

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj milivoj73 prvotno napisa
    slagali se ili ne s Hebrangom mislim da je aludiranje na naciste previše (ako ništa drugo onda glede oca Andrije Hebranga)....jer ako ste imalo ozbiljni u razmatranju ove teme, usporediti stav da žene bez partnera nemaju pravo na MPO...ili cjelokupno "promišljanje" Petir o temi MPO sa svim strahotama nacizma je ipak malo deplasirano...mislim da bi trebalo ukloniti sliku (slike i nisu običaj na ovom forumu)
    apsolutno se slazem.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cudim se sta je vise ne izbrisete pa da zavrsimo sa raspravom

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ali, to rade moderatori... (ukoliko ce smatrati potrebnim)

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

slike ma kakve god bile, na ovom forumu nisu dozvoljene bez obzira što je opcija njihovog stavljanja otvorena-mislila sam da to znate.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Procitajte malo ovaj link da vidite kako u stvarnosti izgleda kada je zakonom regulirano doniranje sperme zenama bez partnera.Meni je to kao SF film.
    http://www.dailymail.co.uk/news/arti...rtificate.html

martina123 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

I ovu temu da malo podignem. :/

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove