-
Terapeutske klupice za djecu vježbače?
Dragi forumaši,
ovo moje pitanje možda ne spada strogo pod ovaj podforum, dvoumila sam se da li to napisati ovdje ili na dobne skupine, ako sam na krivom mjestu, molim moderatoricu da premjesti, ali nekako sam računala da ću ovdje s većom vjerojatnošću dobiti informaciju.
Evo o čemu se radi. Moja cura ima blagi distoni i sad radimo na iskoraku i pravilnom ustajanju, klečenju i sl. Na Goljaku imaju super male terapeutske klupice, tapecirane, pomične po visini. Rekli su mi da su proizvođači takvih stvari firme Wesco ili Jenx, na njihovim stranicama ne kužim imaju li distributere za Hrvatsku, a nisam ih još kontaktirala za narudžbu, plus će vjerojatno dostava trajati. Moje pitanje je jeste li naišle na takve klupice negdje kod nas ili ih dale izraditi (ako ste ih izrađivali, može preporuka preko pp-a)? Ako znate gdje bi se možda moglo pitati za informaciju, bila bih vam zahvalna ako biste se mogli raspitati u moje ime (ako je neka od vas na nekom drugom forumu, čula sam da je na mamamaibebama to zatvoren podforum, ali nisam sigurna). Pokušavala sam tražit po Pevecima i Bauhausovima, ali nema ništa tako zgodno, svi dječji stolovi i dječji namještaj su ili bitno niži ili viši (mislim da je visina te klupice oko 36-38 cm, a još bi bilo super da ima pomičnu visinu). Zvala sam i mog fizioterapeuta (za odrasle) iz firme Medeor, probala nazvat Rozi Step koji isto prodaje neku vježbačku opremu (za odrasle), ali nitko ne zna.
Puno hvala unaprijed!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma