Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: torba za rodilište-Rijeka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    luci07 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Čestitam na bebici!

I nadam se priči!

Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ciao ljudi. Ima li tko sviježih informacija na ovu temu?

a90 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Rodila sam na pocetku ove godine. U predradjaoni i radjaoni trebaju ti samo papuce (ja sam imala japanke jer su mi bile prakticnije posto nakon klistera ides pod tus) i ako imas dugu kosu preporucujem ti gumicu za kosu. Meni su pustili i bocu vode (ako ces imat dug porod trebat ce ti jer se znojis puno ona pd 1,5l meni je bila premala. 2 sata nakon poroda ides na 5. katu i treba ti: - panuce - japanke za tusiranje - jednokratne gacice - ulosci (vir svakako, ja sam imala i neki ogromni, pa sam ih stavila istovremeno da se ne moram dizat konstantno) - 2-3 spavacnice (neke koje se mogu lako otvorit ispred radi dojenja) - sredstvo za osobnu higijenu (sugamane, cetkicu za zube, pastu za zube itd.) - suhe sljive (ili nesto drugo sto ti tjera na wc jer 2.dan ako nisi imala stolicu djele dulcolax) - rapidol ili iboprufen (inace djele brufene bez problema ali ako rodis vikendom moze se desit da manjkaju) - grickalice (inace imas 5 obroka ali ja sam bila gladna nocu posto 3 dana nisam spavala) - vodu - casu (nakon obroka pokipe ih). Za bebu donesu ti sve kad dodju po vas

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •