Hejla!Za početak trebaju ti samo papuče!Gumene japanke su najbolje kada se poslije klistira odeš istuširati jer ona tuš-kada nije bog zna što.Spavaćicu dobiješ njihovu ali sutradan ako želiš možeš obući i svoju.Ovisno u koje godišnje doba ideš roditi jer ako je ljeto preporučujem ti uzmi svoju jer su njihove dosta deblje. Jednokratne gaćice ti ne trebaju jer tamo dobiješ njihove mrežaste koje su po meni najbolje skoro ih i ne osjetiš na koži.Uzmi svakako dosta toalet-papira čak i ako si u apartmanu.Ja sam bila u apartmanu (400 kn dan) a nije bilo ni sapuna ni papira-ništa!Čak ni zvonce za sestru pa sam morala stalno zivkati mobitelom 3 sobe dalje jer sam imala epiduralnu i nisam se mogla odmah ustati. Isto tako uzmi uloške najbolje one vir-80, u bolnici dobiješ njihove ali samo prvi dan.I naravno svoju neseser torbicu sa tvojim osobnim stvarima(gel za tuširanje,četkica za zube,sapun).Obična sportska torba ili ruksak biti će ti savim dovoljan.Nisam još čula da se netko zbog veličine torbe ljutio ali šta ćeš valjda ima i takvih!!Nadam se da sam ti eto malkice pomogla!Ja sam rodila prije 4 mjeseca i ako imaš još koje pitanje vezano za moje iskustvo u Riječkom rodilištu slobodno pitaj!Želim ti predivan prvi susret sa tvojom bebom i sretno!! [/b][/u][/url][/code]