Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: naljepnice za drvo?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno naljepnice za drvo?

kupili smo slike na medu i ostale životinje koje se mogu naljepiti na drvo ili zid pomoću nekih naljepnica s obje strane se skine zaštitni sloj i jedno se zaljepi na tu figuricu a drugo na npr. drvo.....međutim curica mi je to pobacala u smeće tako da smo ostale bez toga,..gdje bis e to moglo kupiti,u tom dućanu nema toga odvojenop za kupiti,.....li čime bi ja to moglo staviti na ormar a da pritom pri eventualnom skidanju tig figurica ne oštetim ormar,..hvala

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mozda da probate s ovim ili . i jedno i drugo moze se naci po papirnicama.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ups nisam zavrsila hiper lionk
    dakle ili http://www.weddingdiy.co.uk/shop/Pro...nigluedots.jpg

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Postoji traka ljepljiva s obje strane.

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Da, postoji traka koja je ljepljiva sa obje strane, samo se ona jako teško otklanja, pogotovo sa drvenih površina!
    Ali postoji i tzv. krep-traka (obično se koristi kada se farbaju zidovi i sl. da se ne prijeđe preko crte...) kojoj možeš zarolati male komadiće i tako zalijepiti a da se ne vide (eh, jesam objasnila... ).
    Ili patafix (ono kao plastelin) - samo se nama skeljio od topline, ali se lakše otklanja...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja zarolam obični selotejp, i ako nije stvar teška, on super drži. Govorimo o zidu, a na drvu bi trebalo biti još i bolje. Samo pazi da uzmeš prozirni, a ne onaj smeđi, jer smeđi hoće ostaviti boju. (Objašnjavanje mi nije jača strana )

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Meni su najbolje ove UHU ljepljive kuglice koje su na linku koji je stavila spajalica. Mogu se upotrebljavati ponovno i ponovno, ne oštećuju niti jednu površinu, čvrsto drže i lako se skidaju. Jedino ako se stavljaju na zid ostave malu fleku, na drvetu ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •