Ima li kandidata koji su trenutno u postupcima za snimanje priloga za vijesti RTL-a (jos danas ako je ikako moguce)?Nije uvijet da su iz Zagreba.HITNO je!
Ima li kandidata koji su trenutno u postupcima za snimanje priloga za vijesti RTL-a (jos danas ako je ikako moguce)?Nije uvijet da su iz Zagreba.HITNO je!
volila bih pomoc, ali ja sam srecom na listi trudnica...nadam se cure da ipak ima neka koja ce se javit i pogovorit u ime svih nas! hej.. pa po forumima toliko pisemo i bunimo se a onda se bojimo kad dodje do ovakve situacije javno ista reci!
jel se tko javio?
Nazalost nitko, niti na jednom forumu, rijetki su i komentari poput ovih vasih.Hvala curke.To bi bilo to.![]()
ajoj![]()
ako si same ne pomognemo nitko nam neće pomoći.... zašto se toliko bojimo pričati o tome što nam se dešava... jel se bojimo uopće pojavljivanja na TV-u, razgovora o problematici ili nečeg trećeg... ni sama ne znam odgovor na to pitanje.... ja ne mogu pomoći jer nisam u postupku, a i da jesam nisam sigurna da bih se javila....
iako sam svjesna da ako želimo nešto promijeniti na ovaj način to nikako nećemo postići....
tek sad shvaćam kako se jako trebamo zahvaliti tikici, darii, tigy, gost1... i ostalim djevojkama koje su hrabro pričale svoje priče i istupale kad je trebalo
zaista sramota...i mi zelimo nekakva prava! samo ako se mozemo sakriti iza nick name-a i raspravljati o zakonima i ne znam ni ja cemu sve ne..! tako nam i treba...neka donose zakone i kroje ih kako oni hoce jer nismo drugacije ni zasluzile! oprostite ali stvarno sam![]()
Da, ovo potpisujem...mvrcelj prvotno napisa
Hej mvrcelj, ne zesti se, cuvaj taj prelijepi avatar.mrvcelj prvotno napisa
![]()
Inace, u potpunosti razumijem sve forumasice koje se skrivaju iza nick name-a (ukljucujuci i mene) jer definitivno, nije se lako pojaviti na TV-u i progovoriti o osobnom iskustvu u MPO-u, a znamo koliko je to delikatan problem u ovoj drzavi. Svaka cast svima koje su to ucinile, rvukovi, Gost, tikica_69, tigy, daria...jos jednom im se zahvaljujem, ali potpuno razumijem sve one koje u ovom svemu nemaju potrebnu snagu za hrvatsku televiziju i ne mogu drugacije nego ostati sasvim anonimne.
![]()
možda je sve malo i na prišu(brzinu) pa nisu curke imale vremena razmisliti, ali stvarno bi bilo lipo da se netko javio, stvarno šteta
![]()
Moj potpis sve govori, ali ja sam veeeeelika tremašica pa mislim (bar sam iskrena 8) ) da ni ja ne bi na TV mogla niti rozborit![]()
rozborit = prozborit naravno![]()
mvrcelj, daj se malo iskuliraj.
nije ništa loše mislila samo je rekla istinu na žešći način jer ovo potvrđujemo time što nas nema nigdje kad nas treba....mvrcelj prvotno napisa
i prosvjed nam vjerojatno pada u vodu...no da ne bi netko mislio da ja sad tu propovjedam nekome, i ja sam sama u tome i nisam ništa posebno poduzela...samo komentiram i pitam se...
potpisujem i mrcvelj i zo.....svi znamo komentirati kad neko nešto loše kaže na dnevniku ili bilo gdje drugdje a kad trebamo mi reći istinu nema nas nigdje...
ja bi rado iako se bojim kamere nisam tip koji voli da ga snimaju, ali to nema veze sa glavnim ciljem...ali iz potpisa se vii da otpadam, jer je moj prvi postupak završio i to vrlo uspješno...
ja sam u postupku i vidjela sam jučer poziv da se javim, ali postoji nekoliko razloga zbog kojih ne mogu. prvi je taj što sam luuuuda od nervoze i čekanja na betu da bih se rasplakala pred kamerom, a to ne želim! ima ih još puno, da ih sad ne objašnjavam, ali ako vas zanima hoću!
što se novinara tiče - ima ih svakakvih, ali najčešći su oni koji problematiku MPOa ne razumiju. ja sam nekad pisala tekstove o tome, pojma nisam imala o razlici AIH i IVFa, niti sam imala vremena njome se baviti. i moj medij za koji sam ja tada radila, a i svi ostali, se pale samo i isključivo na senzacionalizam. jučerašnji poziv rtl-a je bio samo s povodom da se neka od nas kakti pred kamerama obračuna s Hebrangom koji je vrstan HDZov spin doktor!
a što se prosvjeda tiče, kao novinar, mislim da je to loša ideja! mislim da se mi svi neplodni parovi, ako se istinski želimo boriti protiv neznanja, nerazumjevanja i loših zakona, moramo javnost educirati o našem problemu... educirati kroz javne rasprave, okrugle stolove, brošure poput rodine koje će biti dostupne svuda, pozivati te svećenike na red da se brane pred pitanjima nas samih, tu zvati novinare, progovarati o problemima u čekaonicama, lijekovima, o tome da nemamo pravo na psihološku pomoć koja nam je prijeko potrebna
ako imamo snage za to, ja se odmah uključujem u rad udruge! i istupam javno!
Ali ZASTO bi nam prosvjed pao u vodu? Pa tamo nece nitko snimati osobne price vec zajednicki revolt? Pitala sam tam na temi o Hembrangu, sto je sa prosvjedom?ZO prvotno napisa
Ok, znam tesko je pricati osobne price, ali to novinari vole jer je onako - senzibilno, emotivno i osoba se totalno ogoli, ali sto se time dobiva?
osim pomoc i ispunjenje emisija...
Oprostite sto tako razmisljam, ali zasto nitko ne zeli cuti sa cime STVARNO imamo problema, osim da non stop cmoljimo??!!
Ja sam se odmah javila kada je netko morao u Sabor, tamo smo bili: Gost, Tigy i ja...
I pricale smo, pred svima!
I rekle smo sve, sve!
Ali to je trebao biti tek uvod....
Ali mi se nemremo sakupiti ni na jednom ........ (da ne velim kaj mislim) prosvjedu....![]()
Cure moje, mozemo se samo ljutiti same na sebe, same smo sebi neprijatelji!....
I BETA ima brosurice, i svako malo imamo akcije...ksena28 prvotno napisa
I nije istina da ne radimo na informinaranju, i upravo zato jer je tu vec dosta iskustva znamo da je prosvjed prava stvar.
Ne onako, sa tablama: VLADA daj otkaz!! I ostalo...
Prosvjed moze biti i event, mozemo pozvati javne osobe, radilo se na letku za prosvjed (kojeg bi dijelili) - odi na taj topic i procitaj na cemu smo radile...![]()
Takoder, ja da sjedim u cekaoni i netko me "napadne" sa objasnjenjima, prvo bi mislila da su Jehovini svjedoci (nikoga ne omalozavam niti mi je to namjera)...
U cekaoni sam jer imam svojih osobnih zdrastvenih problema...
A bas me zanima koliko bi se cura javilo na to...... (iz iskustva)
ma nisam mislila na to ko s jehovinim svjedocima!!!!!! kao osoba koja radi "s druge strane", a znam problem "s ove strane" dala sam par ideja... na kraju krajeva svi mi vodimo svoje bitke, ja svoju od nikoga ne krijem. ni na poslu, svi znaju, i zato sam obilježena! ako se želimo riješiti te stigme moramo educirati, tako ja mislim. medijskim djelatnicima je prosvjed nešto apriori loše i to morate znati
ksena28....![]()
Mozda i bolje da to onda nazovemo eventom i tako to i organiziramo... Samo da dode vise od 6 clanica...![]()
![]()
definitivno se trebaju javiti ljudi koji bi došli nekako da ne ispadne totalni promašaj....... ustvari koliko sam shvatila sad se čeka ljepše vrijeme, pa onda određivanje datuma.... letak je gotov, kako dalje?
tu definitivno mora bit grupa ljudi koja će hendlat sa svim, a ostali se pojavit i dati podršku, ne znam kako drugačije....
Ide se, ide se dalje bez brige!![]()
Od curka ce samo traziti da dodu kada ce trebati, i takoder kada ce nam trebati koja tehnicka podrska kao sto je na primjer trazenje tiskare i ostalo.....
onda jedva čekam![]()
Ja bih iskoristila ovaj topic da pozovem cure koje su spremne stati pred kamere i ispricati svoju MPO pricu da mi se jave na pp kako bismo ih mogli kontaktirati kada bude potrebno tj. kada nas pozovu tv ekipe da ne bude na brzinu ili da ne stignu procitati isl.Tnx unaprijed.![]()
ja se zaista ispricavam onima koje sam na bilo koji nacin uvrijedila svojim misljenjem!
Timmy draga samo za tebe... 8)
nisam htjela zadirati u one koji o tome ne zele raspravljati javno iz ovih ili onih razloga..! htjela sam apelirati na one koji kad se treba raspravljati o tome sta je tko rekao u saboru,na televiziji da sad imaju priliku javno reci nesto o svemu tome! htjela sam reci da ne mozemo ovako skrivene ovdi na forumi nista promjeniti....!
uvijek sam spremna javno progovoriti o svemu kroz sta prolazimo i kroz sto sam prosla..uvijek bi se i javila ako je to bilo potrebno,no obzirom da nisam iz Zg-a bilo je malo kompliciranije! Stoga cure ne vidim razloga da se nalazite uvrijedjene ako nikad nigdje niste dizale svoj glas, protiv ovoga ili onoga na forumu i ne biste ga digle ni javno..to je uredu i to cijenim! jos jednom isprika onima koje sam uvrijedila i zahvaljujem onima koji su me shvatili i podrzali!
tikica_69,ZO,kata.klik,martina123!
ma ja bih se javila
ali imam veliku trebu
baš sam na postupku u četvrtak sam na punkciji
bdw...pijevam u crkvenom zboru ...i znam kako je to kad to skrivaš od crkve...
Ružice ja sam iz Sl.Broda i ja sam za i kada bude potrebno tražit ću i dan od GO i ići s tobom.Možeš me naći u vrtiću "Trnoružica"-samo pitaj djelatnike za onu koja ide na mpo-one sve znaju.
sad i mi sve znamo![]()
pčelice hvala u ime svih![]()
mvrcelj, mislim da se nitko nije uvrijedio jer za to nije bilo povoda medjutim kad pocnes post sa "zaista sramota" sto je kritiziranje drugih, onda ocekuj i reakciju. mene nije iznenadila poruka borca vec zestina ophodjenja. peace darling.
mrvcelj hvala za pp.![]()
![]()
![]()
pcelice napisi mi svoje podatke na pp pa se cujemo a i kavica se uskoro pije u Brodu pa mozes s nama (subota, nadam se da ne radis).![]()
![]()
Timmy..sorry draga nisam vjesta u pismenom izrazavanju pa se i takve stvari dogode..![]()
RuzicaSB nema na cemu draga!
Tnx, imas i ti.pčelica2009 prvotno napisa
![]()
![]()
![]()