... a mogu odgovarati na postove.
... a mogu odgovarati na postove.
ni ja nemogu otvorit novi topik. Probala sam otvorit na burzi javlja mi generalnu grešku. Kaj se događa.
ni ja nemogu otvorit novi topik. Probala sam otvorit na burzi javlja mi generalnu grešku. Kaj se događa.
kaj je sad ovo javlja mi grešku da nemogu poslat ni odgovor a na kraju pošalje tri puta totalno sam zbunjena
Otvoriš temu, ali se ona ne vidi. Pa moraš napraviti ovo:
Odeš u svoj profil, nađeš temu koju si otvorila a koja ima 0 pogleda i 0 odgovora, odeš na temu (topic), tamo je vidiš (gle stvarno je tu!) od tamo odeš na podforum na kojem je tema (tj. nivo više od teme) i vidiš da je tamo. I valjda će ostati. No na Početnoj nećete vidjeti da se promijenio datum. I dalje su postovi od 8.7.
gost=mamazika
mamazika puno hvala uspjela sam
nisam skuzila kak nakon onog kad odem na svoj profil...
kaj se to dogadja sa forumom?![]()
Možeš, samo se vratiš na podforum na kojem si postala i vidjet ćeš da je tu. Ali ne sa back nego klikneš na naslov na stranici.
Da, htjela sam reći da ne treba dva puta postati da bi vidjeli post. Samo ponovno učitajte stranicu. Ne sa back, možda ne pali ni Refresh, nego baš kliknuti na naziv podforuma.
mamazika...iz profila vidim da sam otvorila temu 10 puta ( uh ) pa molim admina da briše-mada je ja na podforumu uopće ne vidim....odustajem da ne zatrpam forum...
Maggie prvotno napisa
ma,ja ju vidjela na podforumu,ne brini....
kada će proraditi pretražnik?
ni meni ne ide,kad otvorin profil ne vidim broj postova,niti mogu razrijesiti tu misteriju.Takodjer ne mogu niti pretrazivati,a tako mi je hitno, trebam nekog iz Svicarske da mi kupi jantarnu ogrlicu za zubice. B arem PM-ove mogu slati, pa ako nije problem, daj mi imena nekih svicarskih mama(ako ih uopce ima) THNX
ni meni ne ide,kad otvorin profil ne vidim broj postova,niti mogu razrijesiti tu misteriju.Takodjer ne mogu niti pretrazivati,a tako mi je hitno, trebam nekog iz Svicarske da mi kupi jantarnu ogrlicu za zubice. B arem PM-ove mogu slati, pa ako nije problem, daj mi imena nekih svicarskih mama(ako ih uopce ima) THNX
Ni ja već par dana ne mogu otvoriti novu temu. Javlja mi:DEBUG MODE
SQL Error : 1196 Warning: Some non-transactional changed tables couldn't be rolled back
Upomoć!
wana, nemoj otvarati svoj profil gore na svom kontrolnom panelu, nego klikni na svoj nick ovdje gdje si ostavila post, tada će to otvoriti tvoj profil onako kako ga drugi ide uljučujući zadnje postove.
Hvala,sad mi je jasno, pa molim admina da pobrise viškove koje sam napravila na forumu djeca 0-1
Could not insert new word matches
Ja isto ne mogu otvoriti temu nego mi napiše:
DEBUG MODE
SQL Error : 1196 Warning: Some non-transactional changed tables couldn't be rolled back
INSERT INTO rodaphpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 235209, word_id, 0 FROM rodaphpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('znam', 'su', 'prije', 'par', 'godina', 'neki', 'vrtići', 'ili', 'igraonice', 'organizirali', 'poslijepodnevno', 'igranje', 'dva', 'puta', 'tjedno', 'djecu', '1', '3', 'god', 'njihove', 'roditelje', 'zanima', 'da', 'znate', 'li', 'na', 'jesen', 'biti', 'negdje', 'takva', 'igraonica', 'jer', 'upisala', 'dinu')
Line : 251
File : functions_search.php
Kaj da radim?
Ista stvar i kod mene.Ispričavam se.Brišite,please!Maggie prvotno napisa
![]()
![]()
Kad je nađete u profilu, OBAVEZNO je otvorite, jer će tek tada postati vidljiva na podforumu, i tek će se tada moći obrisati višak.
Otvorite redom sve duplirane, moderator ili admin će kad stigne obrisati one koji su višak.
![]()
Ja niš ne kužim (a inaće sam bistro diejte!!)
Otvorila sam novu temu na Kružocima trudnica i prekjučer i jučer i još uvijek se ne vidi jer meni je nakon "Pošaljite" javilo grešku, kao i nakon svakog odgovaranja na neku temu!
Gdje u Profilu da je aktiviram??
Gore gdje mi piše profil samo su moji podaci a nema tema koje sam otvarala!
Osjećam se tak bedasto!
ne gore nego dolje gdje ti ispod tvog posta pise:DanijelaHorvat prvotno napisa
profile pm email www
e,tu kliknes profile pa kada ti se otvori kliknes na post i tada ce se aktivirati i vidjeti na podforumu nas kojem si ga napisala....
ili tocnije,prvo kliknes na "pokazi sve postove korisnka...." a onda na taj post....
:D
Lidac![]()
![]()
![]()
jesam, skužila sam!!!
Ja sam tuka. Priznajem.
Ovo s postanjem sam skužila odmah, a ovo ne ide pa ne ide.
Kad odem u profil, nema teme koju sam otvorila.
Kad ju onda ponovo preko profila napravim opet se ne vidi.
Jel može neki slikovni prikaz. To mi ide bolje.
Ja sam tuka. Priznajem.
Ovo s postanjem sam skužila odmah, a ovo ne ide pa ne ide.
Kad odem u profil, nema teme koju sam otvorila.
Kad ju onda ponovo preko profila napravim opet se ne vidi.
Jel može neki slikovni prikaz. To mi ide bolje
Kad gledaš postove u profilu, skrolaj malo prema doli. Na novom topicu ti ispod nicka stoji:
Odgovori: 0
Pogledano: 0 (sad piše 1 jer sam ga ja podigla)