Citiraj modesty71 prvotno napisa
Jutro je moj najveći izazov.
Ujutro smo obje tako neispavane (jer mala 'tulumari' u krevetu do 22:30, kad već i moje okice ne mogu gledati), te nikad ne krenemo na put do vrtića na vrijeme, te ja gubim živce jer kasnim na posao.

Cilj mi je ujutro ustati bar 40 minuta ranije, odvježbati malo, i lagano spremiti i odvesti dijete u vrtić, te stići na posao na vrijeme. Nadam se da moj šef ne čita ovaj forum jer sam na posao u zadnjih 10 mjeseci stigla na vrijeme možda 5 puta (srećom da si mogu to prilagoditi pa ostanem kad treba).

Zapravo najveći mi je izazov ne gubiti živce, nego se prilagoditi (svi znamo da se uz dijete treba puuuno prilagođavati ).
ovo ti govorim sa najvećom ljubavlju: daj ženo ne budali, ti si samohrana majka, ja ti se dižem najmanje 2 sata prije nego što moram krenuti na posao. Gubiš živce jer ti je sve na knap, znam to jer sam to i ja dugo radila. I da, počni dijete spremati u krevet u 21. Meni je dugo trebalo da shvatim da kada je stavim spavati u 22 da ne zaspe do 23. A kada je stavim u 21 zaspe za 10 minuta. Zakaj je tako ne znam, vjerujem da je prođe dijemež, pa postane jel' aktivna (iako je aktivna preblaga riječ za ono kaj ona izvodi).