-
Normaderm flasteri
Drage moje, zanima me imate li informacije o korištenju normaderm flastera sa svrhom podebljavanja endometrija?
Ginekolog koji mi ih je preporučio kaže da djeluju na proširenje krvnih sudova,pa tako i na bolje prokrvljavanje maternice što pomaže podebljanju endića.
Šta vi kažete na ovo? Mene malo strah ,uz sve silne hormone kojim se filam, još i nitrati :?
-
Ja sam ih koristila u 2 navrata. Iskreno ja se nisam opterećivala sa proučavanjem štetnosti niti flastera niti hormona niti ičega jer sam znala da doktor pokušava sve.
Konkretno mi nisu pomogli tj. nisam u tim ciklusima ostvarila trudnoću a sad koliko se endić podebljao nisam dobila info jer dr. J. nije puno pričao o tome.
U nekolio navrata sam koristila estrofem tablete isto za podebljanje endometrija. U svakom slučaju ipak je bolje nego inače.
-
Oc,rekli su mi da jako snižavaju tlak koji je meni i onako nizak zato se malo brinem. Kako si e ti osjećala dok si ih koristila i koliko dugo si ih koristila, tj. koliko dana si ih koristila?
-
Uf davno je to bilo obično ih koristila do transfera od mislim 3. dana ciklusa znači negdje kod mene je to bilo 2 tjedna.
Isto imam nizak tlak ali se ne sjećam da sam imala nekih vidnih promjena u tlaku mislim nije bilo ništa ekstremno da bih primjetila.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma