Trebam pomoć/savjet ... bilo što

29.01. rodila se naša mala princeza :D to nam je drugo dijete ... razlika je velika (10 godina) no ....

prvo sam dojila cca 5 mjeseci i malenu želim dojiti što duže ...

u početku je sve bilo OK ... u bolnici nije puno izgubila na kilaži ... po dolasku doma dojena je i dojim ju na njezin zahtjev ...

no ... unazad 7-10 dana malena se skoro pri svakom dojenju zahlikne (ko kad vam hrana, voda ili ... ode na krivo pa ostanete bez zraka) barem jednom, ako ne i nekoliko puta ... srce mi stane od straha jer ona "lovi" zrak... dojku odmah vučem van, nju prebacujem preko ruke ili noge ...

u početku sam mislila da će proći no to nikako ne prolazi već postaje užasno frustrirajuće ... doslovno sam u šoku kad je krenem dojiti je se bojim da joj se nešto ne dogodi, da se ne počne gušiti ( a vjerujte mi tako i zvuči kad se zahlikne) ...

ja imam dosta mlijeka i ono kad krene šprica na sve strane ... malena ga jedva uspije progutati ...
probala sam se izdajati prije dojenja, vaditi dojku kad počne brže gutati ... no ništa ne pomaže ... što god probala, nije bilo uspješno ...

jel to normalno da se bebe toliko zahlikavaju? da li ima tko kakav savjet?