ne znam jel ima već gdje ova tema..
zanima me kakav je iscjedak u ranoj trudnoći negdje 5,6 tjedana..
žut..bijel..pojačan..??
ne znam jel ima već gdje ova tema..
zanima me kakav je iscjedak u ranoj trudnoći negdje 5,6 tjedana..
žut..bijel..pojačan..??
trebao bi biti pojačan i proziran (kao u ovulaciji)
i meni je pojačan. i bijel. napraviti ću bris cerviksa da budem sigurna.
meni je isto pojačan bijel..m i dalje nema cike natečene i bolne, blagi prtisak u donjem djelu trbuha..prvi test pravila 2 dana nakon kašnjenja, bio negativan al nije sa jutarnjom mokraćom... sad čekam jo koji dan ak m ne dođe opet pi pi.. sve se nadam da sam rano test pravila i da će biti jedna veliki +
mare ja sam ti 5+5, iscjedak je bijel, nije proziran ; do sad bi ti test trebao pokazati + , znaš li kad je bila O?mare.c prvotno napisa
prvo la11 da ti čestitam na trudnoćila11 prvotno napisa
![]()
![]()
i meni je od početka trudnoće proziran i pojačan, imam osjećaj da su mi gačice stalno mokre. a kad se osuše ostane nekakav blijedo žućkasti trag od toga iscjetka.
sve je to normalno dokle god ne smrdi i ne svrbi.
bila je 3.2. ...
a M? meni je zadnja M bila 09.01., O je bila 19.01. , test mi je pokazao + 06.02. , 19. dpo ; ako ti je O bila tada , ovih dana bi plus mogao biti vidljiv, ali nikako ne možeš biti T 5-6 tj.mare.c prvotno napisa
zadnja m mi je bila 13.01.
nisam ni misila da sam toliko T ako i jesam uopće..
lijepo ti kupi novi test i sutra ujutro opet pi-pi
danas ti je 5 tjedana
po M i jesi 5 tj. samo si imala kasnu O ; a test bi ti stvarno mogao pokazati + ; ja sam koristila Chronolab 38,00 kn , nije strašnomare.c prvotno napisa
ništa... suta opet pi pi
držat ću ti fige za plusićmare.c prvotno napisa
![]()
istomandy prvotno napisa
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ništa curke od plusića ovaj mjesec..
opet je test pokazao minus..
hvala na podršci..
ajde Mare, digni glavu, bit će slijedeći mjesec![]()
Gde me nadjoste sa temom...
Posle male nezgode sa pucanjem kondoma od prosle subote, usred plodnih dana, moja "plodna sluz" ne prestaje. I kako opisa Lory, nit' svraba nit' mirisa, a kada se osusi ostavlja zuckast trag...
Pa sam jelte, pomislila, da mozda nisam.... :? ?
uh ja sam se jako zabrinula, jer mi se znalo događati da sam sva mokra
Drago mi je čuti da je to normalno
kao da si zavirila kod meneVishnja prvotno napisa
, a ja jesam i to 5+6, a ti kako znaš
(zašto ljudi kupuju manje kondome od potrebnih?)
...a mozda i ja ubacim trecu srecu potpis?![]()
pričekaj još barem jednu subotu do testićaVishnja prvotno napisa
![]()
Ooo, to svakako. Mozda i duze od toga...mandy prvotno napisa
Dobro se secam te pretestne psihoze dok sam ocekivala i planirala trudnoce...da li je rano...ne, nije...koliko je dana od moguce o....ipak, ne jos...ali svrbeeee me prsti...brrrrr....
Ovog puta sam potpuno rasterecena toga i vise sa radoznaloscu posmatram ove svoje (ne) trudnicke simptome mirno cekajuci ishod.
No, da se vratim temi - moji "plodni dani" traju sada vec drugu nedelju...![]()
vishnja ima li novosti??
Jos nista, tek mi je 9. dan od ovulacije.
Sluzi kao da je malo manje, ali su mi grudi dva broja vrece ( i tvrdje :D )
Sad sam se i ja zainteresovala za 'problematiku", pogotovo sto sam jutros imala malecki spotting. Pa sam izmerila t - 36.7 pod jezikom. I pre i posle toga 37...
Naravno da to jos ne znaci nista, i jako dobro sam svesna toga.
Ali, slagala bih ako bih rekla da me ne kopka....![]()
evo danas mi zadnji dan vještice.. ne znam jel mi se to šričinjava il prije nisam na to obraćala pažnju al trajala je samo tri dana?! inače mislim da je bila i duže..tko će znati.. uglavnom malo sam prehlađena tako da sad ne mjerim temperaturu..
Uh, i ja sam bila zabrinuta, jer mi je od 3. meseca pojacan sekret koji se pretvara u zuckasti trag. Sada mi je lakse kad cujem da je normalno od pocetka trudnoce.mihic prvotno napisa
Ja nisam odmah imala iscjedak, tek mi je počeo prije desetak dana (sada sam 8+6).. na početku je bio ovakav kakav vi opisujete, ali prije pet dana sam nažalost imala svijetlo smeđi iscjedak, pa me ginekologica ostavila doma par dana.. danas je opet proziran..
Ja trenutno imam iscedak potpuno isti kao sto sam imala u vreme ovulacije.
Evo ja se upravo pitam otkud mi sad ova sluz i šta znači.
Danas mi je peti dan nakon transfera jedne blastociste. Od sinoć imam baš velike količine iscjetka, proziran je čak se malo i rasteže, stalno imam osjećaj da sam dole mokra i klizava. Ah da, i počela sam koristiti utrice odmah nakon ovulacije i tad sam ih jedva gurala, a sad je dole nekako sve mekano, mokro i šire
pa ulete bez ikakvih problema. jel i to nešto znači.
Ajmo trudnice, dajte mi malo nade![]()
Tayra meni non-stop od O nešto curka, na papiru prozirno, a na gaćicama žućkasto, bez mirisa; stalno imam "mokri" osjećaj, pa na poslu provjeravam kakve su mi hlače (ništa ne guram pa ne znam je li mekše, MM-a nisam pitala (malo mi je nezgodno to pitati u trenucima keksa
, ali sutra idem kog ginića pa ću njega upitati je li to normalno )); ako nisi, počni mjeriti BT, ona je meni bila jedini pokazatelj, ostala je stalno visoka
![]()
Vishnja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mandy prvotno napisa
čekam izvješće od tvog ginića, on će vjerojatno znati ako je mekano i zašto je
![]()
mandy prvotno napisa
Ovako i ja..citavo popodne na poslu trckam u wc i brisem se..stalno taj mokri osecaj.
Bolove u stomaku imam jos od nedelje, tog prepodneva i sicusni spotting koji je juce i danas tek pokoja svetlo, svetlo smedja tackica. A temperatura i dalje 37. Jos uvek se previse ne nadam trudnoci, jer mi ciklusi i inace cesto tako pocinju - tek neznatnim spottingom. A desavalo mi se (dok sam redovno pratila bt) da mi se temperatura spusti tek posle dan-dva postenog krvarenja.
Mislim da je sutra dan d. - 12. od ovulacije. Tu se negde moji ciklusi i zavrsavaju. Videcemo da li ce ova "vodena" poplava da preraste u krvarenje...
MIslim
cure..i ja imam pojačan bijei iscjedak..mislim da je m bila lažna jer je bila svijetlo crvena a na bradavicama imam izbožine žlijezda za koje kažu da se pojavljuju u trudnoći..ko je lažna bila 26.03. može li mi test pokazati plus??
cure!!! :D :D :D imam plus!!!!
danas poslije ručka odjednom zabolila me glava..pa me grčevi u maternici..i onda se pojavio sluzavi crvenkasti trag na gaćicama..
meni vrag nije dao mira i ja napravim test.. doduše crtica je tu..slabo vidljiva ali je tu!!!
ipak je bila lažna...
:D :D :D
cure jel normalno da me boli kao da ću dobiti?? sise mi nisu nateknute ali bradavice su ljubičaste i pupo je zaobljen... sutra vadim betu...
Mene je od samog pocetka pa negdje do 2. mjeseca svaku vecer bolilo kao da cu dobit mengu a i cice su mi bile tako natecene da sam se budila po noci od bolova ako bi se slucajno na njih naslonila..
Imam normalnu trudnocu niskog rizika, tako da ti mogu sa sigurnoscu rec da sve dok bolovi nisu prejaki i nema krvarenja mozes bit mirna
Btw, nadam se da ces i ti uskoro potvrdit trudnocu pa pocet uzivat u razno raznim "carima"![]()
![]()
beta 325!!! yupi!!!! :D :D
Pitanje... kakav iscjedak mora bit u trudnoci? Jer meni je od samog pocetka neki put onako vodenast a neki put dosta gust... Pa me zanimaju vasa iskustva...
Ne znam postoji li definicija karakteristika iscjetka, ali uobičajeno je da je iscjedak pojačan. Recimo... kao u vrijeme ovulacije.
sve dok nije sa izrazenim mirisom, dok ne osjetis svrab ili peckanje ili ne promjeni boju je normalan.BebaBeba prvotno napisa
meni je ponekad kao voda, onako cist, proziran, nekad malo jaci, kao kod ovulacije, nekad malo zutkastiji, kad hodam duze nego sto mogu.
Ma nije, ima onaj "standardni" miris... ako se moze nazvat mirisom, meni to oduvijek full bljak...
A i slazem se - i meni ga je vec pun kufer!!